Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelin sigarayı bırakalım..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Gelin sigarayı bırakalım..

İnşallah Murat hocam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben iki defa ilaçla bırakıp başladım.
      İlkinde Zyban ile bıraktım, 3 ay sonra başladım.
      Geçen senelerde de baktım herkes şampixliyor ve bırakan da var. Aile baskısıyla kullanmaya başladım ama bırakma isteğim yoktu. Sigarayı kesip 1 paket ilaca devam ettim. Sonra bıraktım. Açıkcası ilaç yardımcı oldu ama ben istemiyordum. 4 ay sonra günde 1 tane avuntusuyla geri başladım.
      Kürü tam uygulasaydım belki bırakırdım diye düşünüyorum hep.
      Hala 1 paket açılmamış champix dolapta duruyor. Bu ara bende bırakmak istiyorum ama iyi bir ilham gelmesini bekliyorum
      Bırakınca yürüyüşe başlamıştım, dağa tepeye vuruyorum, o güzel manzaraya bakıp bir sigara yakmak hep aklımda. Film izliyorum şimdiye kadar dikkat etmediğim kadar çok sigara görüyorum.

Bisikletle kondisyon yapıyorum, durduğum zaman sigara. Dağa tepeye çıkıyorum durduğum zaman sigara. Body yapsam set arası içeceğim neredeyse Şükür Allah'a etkileyen pek bir durum yok gibi ama zamanla mutlaka bir yerden çıkacaktır.

Bu ara bu duruma kızgınım bayağı, bırakabillirim yani. Hatta düşünen arkadaşlar varsa beraber birbirimizi iteleyerek bırakmayı deneyebiliriz. Nasıl olsa genelde her gün foruma giriyoruz.
      En olmadı yakarız bir sigara
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

8 ay oldu bırakalı yeniden doğmuş gibiyim.
        Tek yapılacak şey sigara içilen ortama girmemek.

Yorum

1 ay oldu bırakalı.
          akşamları çekirdek çitlemekten papağana döndüm valla:=)
          2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Yorum

2 ay olucak nerdeyse 73kg dan 77kg çıktım. üstümün sigara kokmaması ağzımım sigara kokması güzel bişey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
              2 ay olucak nerdeyse 73kg dan 77kg çıktım. üstümün sigara kokmaması ağzımım sigara kokması güzel bişey
              senin adına sevindim kardesim.. yılmaz abi ne zaman bırakırsa bende o zaman bırakırım herhalde....

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                senin adına sevindim kardesim.. yılmaz abi ne zaman bırakırsa bende o zaman bırakırım herhalde....
                haha haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

8 yıl kadarda ben oldu baslayalı 2 yıl önce bi 2 ay kadar içmedim sonra tekrar basladım.inşallah tekrar bırakabilirim bu sefer kalıcı bi şekilde.
                  siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                  siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                  uçan teneke fiorino

Yorum

Sigara sizi bırakmadan, siz onu bırakarak en doğrusunu yaparsınız.
                    O doğru bir teselli veya doğru bir arkadaş değil.
                    Nefsinize ve iradenize söz geçirerek bu tehlikeden en kısa sürede vazgeçebilmeniz dilekleriyle
                    (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

• Ynt: Gelin sigarayı bırakalım..

Birakali üç ay oldu şöyle bıraktım bi gun çarşıda gezerken eşime sigarayı birakayimmi dedim esimde boyle sorumu olur dedi bırak tabi dedi ve o gun bıraktım cocuklarimin gözündeki o pariltiyi unutamam sigarayı biraktigimi öğrendikleri zaman inanın hic zorlanmadim çok rahatladım artık bir nefes çekmek bile istemiyorum bırakmak isteyenler bir an once bıraksın aylık 300 lira sigara parası veriyordum şimdi o parayla eşime ve çocuklarıma hediyeler alıyorum çok mutluyum

Yorum

http://youtu.be/hGIA_0IrE3U

Yorum

Sigara içen arkadaşlar, bırakmak o kadar zor değil. 2 paketten bıraktım. Kendimce bir yöntemim vardı başarılı olmama olasılığı yok Tamamen inançla alakalı.
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Gene mi bu sigara konusu zaten çevremde yeterince bırak diyen insanlar var bari forumda durun yahuu

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bu kadar olur desem yeridir. Sigara paketim bitmişti biraz evvel kendi kendime acaba sigarayı bıraksam başarabilirmiyim diye düşünürken bu başlığı gördüm. An itibariyle denemeye başlamış bulunuyorum arkadaşlar. Hadi gazamız mübarek olsun diyelim

Tarih: 17.12.2014 Saat: 17:50

Yorum

birkaç gün içmiyorum yataktan kalkışım değişiyor sabahları çok dinç oluyorum yorulmak nedir bilmiyorum.Sonra tekrar aynı filmi baştan...Gerçekten insanı direkt etkileyen bir meret Allah nasip etse de hiç içmesek istenildiğinde bırakılıyor ama istemek önemli. Bir de acizane bir tavsiye ben içmek istemediğim zaman cebimde arabamda paket bulunuyor onun verdiği güvenle yakmıyorum sigara sigaram olmasa hemen bir paket alıp yakıyorum... Belki ben cinsim ama böyle ...

Yorum

İşleniyor...
                                X