Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelin sigarayı bırakalım..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Gelin sigarayı bırakalım..

sigara beni bırakmıyor ihihi ihihi

ama kesinlikle arabamda içmem içtirmem

Yorum

Bugün 3. Gün bıraktım sigarayı ama sadece nefes alıyorum hayatın anlamı bitti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
        Bugün 3. Gün bıraktım sigarayı ama sadece nefes alıyorum hayatın anlamı bitti

keşke bir gün herkes senin yapabildiğini yapabilse Yusuf um, dumansız günler

Yorum

Bende düşünüyorum bırakmayı, kısmetse 35 yaşımda bırakcam inşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            hakkında hayırlısı olsun !!!!!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              Geleceğe plan yapmak güzel ama im kan varken şimdiden başlamak daha güzel

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bırakalı 2.5 yıl oldu. Darısı içenlerin başına

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                  Şükür iradem güçlü çıktı, Eşimle birlikte geçen ayın 15 inden beri içmiyoruz. Sanırım bıraktık artık .
                  2 kişi günde 16 tl artı sağlık güzel herkese tasfiye ederim.
                  İnşallah kullanan herkes bırakır.
                  Mesaj bile yazmışım o zamanlar

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

tam 2.5 ay oldu lanet seyden kurtuldum darısı bırakmakisteyenlere ve yılmaz babaya

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Bırakalı 2.5 yıl oldu. Darısı içenlerin başına
                      bravo hocam darısı başımıza

Yorum

Her zaman aklımda bırakma düşüncesi varr..ama bi türlü icraata geçemiyorum aksine içtikçe zevk alıyorum.. ne zman bu muhabbet olsa hemen bi tane yakasım geliyorr.. simdi yine içesim geldi ben bi tane daha yakayımm iiiisiiiimiii

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

haha murat abi birtanede benim için yak bir tek dal sigara insan ömründen 10dk çalıyor

Yorum

Sigara içenin psikolojisi;
                            -Çocukluk: Örnek aldığı özendiği büyüklerinin etkisinde kalıp merak ederek deneme şeklinde başlar...
                            -Ergenlik: Orta okul-Lise dönemine denk gelen bu yıllar. Büyüdüm Artık etkisi ile sigaraya devam eder...
                            -Gençlik: Üniversite yıllarında zaten bağımlı olunmuştur. Sigara içilen ortamlar ve kızlarla sigara iç keyfine dalıp bırakmanın düşünülmediği yıllar... ihihi
                            -Cahillik: HER ŞEYİN FARKINA VARILDIĞI HALDE İRADEYE SAHİP ÇIKAMAMAK BAĞIMLILIĞI YENEMEMEK...

Dilerim bu cahillik bir gün son bulur da kendinize ailenize sevdiklerinize çevrenize "kesenize" zarar vermekten kurtulursunuz angle

Abi sigaraya verdiğiniz parayla ne kadar benzin alırsınız Gözünüzü seveyim bırakın araba içsin siz keyfini çıkarın...

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                              Sigara içenin psikolojisi;
                              -Çocukluk: Örnek aldığı özendiği büyüklerinin etkisinde kalıp merak ederek deneme şeklinde başlar...
                              -Ergenlik: Orta okul-Lise dönemine denk gelen bu yıllar. Büyüdüm Artık etkisi ile sigaraya devam eder...
                              -Gençlik: Üniversite yıllarında zaten bağımlı olunmuştur. Sigara içilen ortamlar ve kızlarla sigara iç keyfine dalıp bırakmanın düşünülmediği yıllar... ihihi
                              -Cahillik: HER ŞEYİN FARKINA VARILDIĞI HALDE İRADEYE SAHİP ÇIKAMAMAK BAĞIMLILIĞI YENEMEMEK...

Dilerim bu cahillik bir gün son bulur da kendinize ailenize sevdiklerinize çevrenize "kesenize" zarar vermekten kurtulursunuz angle

Abi sigaraya verdiğiniz parayla ne kadar benzin alırsınız Gözünüzü seveyim bırakın araba içsin siz keyfini çıkarın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                                haha murat abi birtanede benim için yak bir tek dal sigara insan ömründen 10dk çalıyor
                                yaktım yusuf zatenn.... o zaman söyle bir hesap yapalım 17 yıl = 6205 gün x20 adet = 124100 tane sigara demek.. 124100 x 10 = 1 241 000 dakika yapar .. 1 241 000 : 1440 dk(1gün) = 861 gün
                                gittimi yaklasık 2.5 sene yav ben ne yapıyorum bağladım yine işi matematiğeee..
                                Bak simdi ruhum sıkıldı yakacam gene bi tane abi nedir bu yavv.. yukarıda söylenen çoğu seylere katılıyorum inşallah o bizi bırakmadan biz ondan kurtuluruz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                                X