Şükür iradem güçlü çıktı, Eşimle birlikte geçen ayın 15 inden beri içmiyoruz. Sanırım bıraktık artık .
2 kişi günde 16 tl artı sağlık güzel herkese tasfiye ederim.
İnşallah kullanan herkes bırakır.
Mesaj bile yazmışım o zamanlar
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Her zaman aklımda bırakma düşüncesi varr..ama bi türlü icraata geçemiyorum aksine içtikçe zevk alıyorum.. ne zman bu muhabbet olsa hemen bi tane yakasım geliyorr.. simdi yine içesim geldi ben bi tane daha yakayımm iiiisiiiimiii
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Sigara içenin psikolojisi;
-Çocukluk: Örnek aldığı özendiği büyüklerinin etkisinde kalıp merak ederek deneme şeklinde başlar...
-Ergenlik: Orta okul-Lise dönemine denk gelen bu yıllar. Büyüdüm Artık etkisi ile sigaraya devam eder...
-Gençlik: Üniversite yıllarında zaten bağımlı olunmuştur. Sigara içilen ortamlar ve kızlarla sigara iç keyfine dalıp bırakmanın düşünülmediği yıllar... ihihi
-Cahillik: HER ŞEYİN FARKINA VARILDIĞI HALDE İRADEYE SAHİP ÇIKAMAMAK BAĞIMLILIĞI YENEMEMEK...
Dilerim bu cahillik bir gün son bulur da kendinize ailenize sevdiklerinize çevrenize "kesenize" zarar vermekten kurtulursunuz angle
Abi sigaraya verdiğiniz parayla ne kadar benzin alırsınız Gözünüzü seveyim bırakın araba içsin siz keyfini çıkarın...
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Sigara içenin psikolojisi;
-Çocukluk: Örnek aldığı özendiği büyüklerinin etkisinde kalıp merak ederek deneme şeklinde başlar...
-Ergenlik: Orta okul-Lise dönemine denk gelen bu yıllar. Büyüdüm Artık etkisi ile sigaraya devam eder...
-Gençlik: Üniversite yıllarında zaten bağımlı olunmuştur. Sigara içilen ortamlar ve kızlarla sigara iç keyfine dalıp bırakmanın düşünülmediği yıllar... ihihi
-Cahillik: HER ŞEYİN FARKINA VARILDIĞI HALDE İRADEYE SAHİP ÇIKAMAMAK BAĞIMLILIĞI YENEMEMEK...
Dilerim bu cahillik bir gün son bulur da kendinize ailenize sevdiklerinize çevrenize "kesenize" zarar vermekten kurtulursunuz angle
Abi sigaraya verdiğiniz parayla ne kadar benzin alırsınız Gözünüzü seveyim bırakın araba içsin siz keyfini çıkarın...
haha murat abi birtanede benim için yak bir tek dal sigara insan ömründen 10dk çalıyor
yaktım yusuf zatenn.... o zaman söyle bir hesap yapalım 17 yıl = 6205 gün x20 adet = 124100 tane sigara demek.. 124100 x 10 = 1 241 000 dakika yapar .. 1 241 000 : 1440 dk(1gün) = 861 gün
gittimi yaklasık 2.5 sene yav ben ne yapıyorum bağladım yine işi matematiğeee..
Bak simdi ruhum sıkıldı yakacam gene bi tane abi nedir bu yavv.. yukarıda söylenen çoğu seylere katılıyorum inşallah o bizi bırakmadan biz ondan kurtuluruz..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum