Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelin sigarayı bırakalım..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Gelin sigarayı bırakalım..

Orjinal yazı sahibi: volkan
    15 sene günde 2 paketten fazla sigara içtim son 4 senedir bıraktım şu lanet olası sigarayı ... nefes almam değişti sabahları hiç zorlanmadan kalkıyorum damak tadım düzeldi yediğimin tadını alıyorum burnum her kokuyu alıyor koku almayı unutmuştum vücut enerjim yükseldi bi kötü yanı sigarayla beraber sporuda bırakmıştım 4 senede 30 kilo aldım ama elbet vericem onlarıda bir gün son sözüm SİGARAYI BIRAKIN HAYATA ŞU GÜZEL DÜNYAYA SİZDE DAHİL OLUN
    Sigarayı bırasktığın için Tebrikler clapclap clapclap

Yemek yemeyi artırdığın için

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      hala bırakmak istemeyen varmı?
      Yaklaşık 9 sene olacak sigara içmeyeli. 20 kilo da ben aldım. ihihi Volkan kardeşimin dediği gibi ağzımızın tadı yerine geldi. DARISI DİĞER ÜYELERİMİZE

Yorum

Ağustosun ilk gunü sahur sonrası yaktım son 2 sigaramı. İlk 15 gün çok zordu. Şimdi miss
        2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
        2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

o değilde benim sigaraya yâr etmediğim ciğerlerim zımpara tozuna yenik düştü ona yanıyorum muhaha hiçbirşeyim yokken bir anda arkası kesilmeyen öksürük başlayınca doktora gittim ilaç verdi, 10 gün sonra gel dedi, ben on gün sonra 1 günlüğüne Gebze'ye gittim, süre dolduğu içinde ilaçları yanıma almadım. ertesi akşam dönüşte tekrar öksürük başladı, 9 saatlik yol boyunca otobüste öksürdüm, artık diğer yolcular hakkımda neler neler dedi tahmin edemiyorum
          tekrar doktora gittim ilacı kesmek yaramamış, astım olmuşsun dedi.
          3-4 yıl boyunca model otomobil modifiyesiyle uğraştım, bir dünya zımpara tozu soludum. o zamanlar maske takmak sıkıcı geliyordu tabi, şimdiki aklım olsa...
          InsigniaTEAM

Yorum

Şükür iradem güçlü çıktı, Eşimle birlikte geçen ayın 15 inden beri içmiyoruz. Sanırım bıraktık artık .
            2 kişi günde 16 tl artı sağlık güzel herkese tasfiye ederim.
            İnşallah kullanan herkes bırakır.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Devam edenler için

Yorum

Arkadaşlar bende 9 yıl sigara içtikten sonra 1996 yılında sigaraya elveda dedim, bence kişi hiç kimse için değil kendini düşündüğü için kendi için içmemeli, kişinin kendine yapabileceği en büyük kötülüğün başında bence sigara içmek geliyor. SİGARAYI BIRAK HAYATIN TADINA BAK Bu arada sirayı bırakalı 16 yıl olmuş ama hiç kilo almadım
                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İçmiyorum.

Dumanına bile tahammül edemiyorum.
                  [CENTER][CENTER]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Eliff
                    4 gundur icmiyorum canim nasil istiyor anlatamam ama kararliyim bi sure ara verecegim. Tamamen birakma niyetim yok
                    Kabak çekideği kesin çözüm

Orjinal yazı sahibi: iatros
                    commandante maradona bu akşam maçı izlerken yakayım bari bir puro
                    14 senedir sigara içiyorum
                    Yapma yaw blink

Şahsen okul arkadaşlarımın %80 i içiyor fakat ben bi kere ağzıma 5. sınıfta sürdüm. 1 paketi yarılamadan çöpe attım. Özentilik işte. İğrençti
                    Artık içmiyorum. Yeminliyim. Zaten kiloluyum bir de sigaraya başlarsam beter olurum. Hoş , sigara iyi bir kilo verdirici ama. Body Build Bu İşe kesin çözüm olacak. Bu sömestrda 3-4 kilo vermeyi planlıyorum hiho
                    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Forum Yönetimi'nden izinsiz reklam yapmak yasaktır!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alez
                        selamlar, rerere rörörör
                        Selamlar, gereksiz reklamınız için biz de size teşekkür ederiz
                        InsigniaTEAM

Yorum

Allah'a şükür hiç başlamadım.
                          Belki garip gelecek ama babam pek yasakçı değildi ama ağabeyimde ben de hiç başlamadık. Baskıcı babalara duyurulur ...
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                            Allah'a şükür hiç başlamadım.
                            Belki garip gelecek ama babam pek yasakçı değildi ama ağabeyimde ben de hiç başlamadık. Baskıcı babalara duyurulur ...
                            bendende bir +1
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                              3,5 yıl önce günde 2-3 paket (evet iğrençti) sigara içen birisi olarak
                              aşağıda linklerini verdiğim yöntemle 45 dakikada sigarayı bıraktım. Benden sonra çevremdeki en az 10 kişi daha aynı yöntemle bıraktı.
                              * Evet 45 dakika sonra hiç bir şey olmamış gibi oluyor.
                              * Uygulamada hiç bir şey hissetmiyorsunuz.
                              * Evet çok başarılı
                              * Evet tekrar başlamadım
                              * Evet canım istemedi.
                              * Evet sinir/stres olmadım
                              * Doktor kontrolü/ düzenli spor ve doğru beslenmeyle 97 kilogramdan 80 kilograma düştüm.
                              * Evet kesinlikle öneririm.
                              * Fatih sen boşuna deneme saçları çıkarmıyor. haha haha haha

http://www.biorezonans.com.tr
                              http://www.biorezonans.com
                              http://www.mora.com.tr
                              evet bu yöntemle bende bıraktım 27 yıllık esaret 45 dk da son buldu 2 hafta oldu son derece rahatım kesinlikle tavsiye olunur başarı oranı %92 arkadaşlar maliyeti 250 tl bir aylık sigara parası yani mutlaka deneyin
                              İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

Yorum

İşleniyor...
                                X