Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelin sigarayı bırakalım..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Gelin sigarayı bırakalım..

Madem konu hortladı bende bir iki bir şey yazayım.

Aşağıdaki mesajı yazdığımda 80 kiloydum, şimdi 76-77 civarı değişiyor. Hedef bir yıl içerisinde 70 olmak.

Fatih: Aşağıdaki mesaj hala güncel

Orjinal yazı sahibi: mehmet
    3,5 yıl önce günde 2-3 paket (evet iğrençti) sigara içen birisi olarak
    aşağıda linklerini verdiğim yöntemle 45 dakikada sigarayı bıraktım. Benden sonra çevremdeki en az 10 kişi daha aynı yöntemle bıraktı.
    * Evet 45 dakika sonra hiç bir şey olmamış gibi oluyor.
    * Uygulamada hiç bir şey hissetmiyorsunuz.
    * Evet çok başarılı
    * Evet tekrar başlamadım
    * Evet canım istemedi.
    * Evet sinir/stres olmadım
    * Doktor kontrolü/ düzenli spor ve doğru beslenmeyle 97 kilogramdan 80 kilograma düştüm.
    * Evet kesinlikle öneririm.
    * Fatih sen boşuna deneme saçları çıkarmıyor. haha haha haha

TECRÜBE 30 yıl İlk BICOM piyasaya çıktığından bu yana, Biorezonans yönteminde tecrübeli BICOM uygulama uzmanları tarafından (hekimler & terapi uzmanlarıyla birlikte) sürekli geliştirildi. PAZAR VE TEKNOLOJİ LİDERİ 16.000 cihaz Dünya çapında faaliyet gösteriyor. 90’dan fazla ülke Avrupa, Afrika, Asya, Kuzey ve Güney Amerika’da temsilciliklerimiz bulunuyor. 1987’den beri İlk BICOM piyasaya sürüldü. MESLEKİ EĞİTİM KALİTESİ Yılda […]

Domain ve Hosting'in Türkiye'deki bir numaralı ismi İsimtecil, markanızın dijitaldeki tüm sorumluluğunu üstleniyor, markanıza dijital görünürlük sağlıyor. Siz de Domain ve Hosting paketlerinden özel olarak faydalanmak için hemen İsimtescilli olun.

Bu site mora teknolojisinin sağlık personellerine tanıtımı amacıyla hazırlanmıştır.
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

tam 20 gündür içmiyorum çok mutluyum.her gün ortalama 10 tl cebimde kalıyo.20 günde 1 depo benzin parası kar ettim ve artık merdivenleri daha rahat çıkıyorum.yemek sonrası ve ders araları buram buram canım istese de engel oluyorum artık kendime

Yorum

Serbest Kürsü / Gerekli - Gereksiz Bilgiler Ansiklopedisi
          InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Konu başlığı altında sigara konusunda yazdığım yazıyı aynen buraya taşıyorum..

"Sigara (hem) Sağlığa (hem de keseye) Zararlıdır.

Neyse ben sigara içmeyeli hemen hemen 9 sene oluyor. Reklam olmaz ise "Marl...." içiyordum. ayda yaklaşık 35paket x12x9=3780 paket yapar.
          O da 3780x8= 30.240 TL eder bugünkü fiyatlarla.

Aracımın yarı fiyatı buradan geldi... "

Yorum

aklımda yoktu ama sigara içmem gerektiğini anladım. ihihi nasıl bırakacağımı bilmiyorum çok şeyler denedim ama olmuyor herşey irade

bugün sigara içmiyecem almıyacam diyorum ama markete gitmem için türlü sebepler üretiyorum
            2015 leon fr

Yorum

El alışkanlığı bazen ne zaman yaktığımı bile anlamıyorum bi bakıyorum bitmiş söndürüyorum. Kapalı alanda içme yasağı bende ters tepti açık alana çıktığım an yakıveriyorum. Ama bırakmayı çok isterdim belki bir insigniam olursa içinde içmeye kıyamam
              Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Eliff
                El alışkanlığı bazen ne zaman yaktığımı bile anlamıyorum bi bakıyorum bitmiş söndürüyorum. Kapalı alanda içme yasağı bende ters tepti açık alana çıktığım an yakıveriyorum. Ama bırakmayı çok isterdim belki bir insigniam olursa içinde içmeye kıyamam
                Az once bayan bir arkadasla gecti bu muhabbet genelde bayanlarda birakma hedefi hamilelik oluyor sanirim.seninki ilginc bir yaklasim olmus insigniam olunca) daha gercekci odaklanmak gerek hedefe sigara icerek kendine kiyan insan icin insignia kul tabagi bile olur birakicam diyip birakabilen herkesi cok samimi sekilde kutlarim. Bizde istek yok dertlendim yine bi sigara yakicam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdogan
                  Az once bayan bir arkadasla gecti bu muhabbet genelde bayanlarda birakma hedefi hamilelik oluyor sanirim.seninki ilginc bir yaklasim olmus insigniam olunca) daha gercekci odaklanmak gerek hedefe sigara icerek kendine kiyan insan icin insignia kul tabagi bile olur birakicam diyip birakabilen herkesi cok samimi sekilde kutlarim. Bizde istek yok dertlendim yine bi sigara yakicam
                  sen dertlenince ben de efkarlandım ama evde içmediğimden yakmayacağım

Yorum

evet ilk bi kaç gün kıyamıyosunuz, 3. gün dayanamayıp yakmıştım ben

Yorum

hala bırakmak istemeyen varmı?

InsigniaTEAM

Yorum

benim irade sadece arabada isliyor arabada kesinlikle icmiyorum geri kalan hersey mubah
                        Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

4 gundur icmiyorum canim nasil istiyor anlatamam ama kararliyim bi sure ara verecegim. Tamamen birakma niyetim yok

Yorum

15 sene günde 2 paketten fazla sigara içtim son 4 senedir bıraktım şu lanet olası sigarayı ... nefes almam değişti sabahları hiç zorlanmadan kalkıyorum damak tadım düzeldi yediğimin tadını alıyorum burnum her kokuyu alıyor koku almayı unutmuştum vücut enerjim yükseldi bi kötü yanı sigarayla beraber sporuda bırakmıştım 4 senede 30 kilo aldım ama elbet vericem onlarıda bir gün son sözüm SİGARAYI BIRAKIN HAYATA ŞU GÜZEL DÜNYAYA SİZDE DAHİL OLUN

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Valla 14 sene içtim .Bende Volkan gibi son 4 senedir bıraktım .20 kilo aldım ama aldığım kiloların her gramına değdi valla.İyiyki bırakmışım.Eve geldiğimde kızımın baba ellerin kokuyor demesi içime oturuyordu.Ellerimi nasıl saklıyacağımı düşünür olmuştum.Bırakmamdaki en büyük etken İki çocuğum olmuştur.Onlar en güzel çağlarına geldiklerinde(allah izin verirse)Ben karşılarında hırhır tık nefes sakalı bıyığı sararmış bir baba olarak durmak istemediğim için bıraktım.Torunlarımın beni anfizem olmuş dede olarak hatırlamaması için bıraktım.SİZDE BUNLARI İYİ DÜŞÜNÜN VE BIRAKIN.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                                Valla 14 sene içtim .Bende Volkan gibi son 4 senedir bıraktım .20 kilo aldım ama aldığım kiloların her gramına değdi valla.İyiyki bırakmışım.Eve geldiğimde kızımın baba ellerin kokuyor demesi içime oturuyordu.Ellerimi nasıl saklıyacağımı düşünür olmuştum.Bırakmamdaki en büyük etken İki çocuğum olmuştur.Onlar en güzel çağlarına geldiklerinde(allah izin verirse)Ben karşılarında hırhır tık nefes sakalı bıyığı sararmış bir baba olarak durmak istemediğim için bıraktım.Torunlarımın beni anfizem olmuş dede olarak hatırlamaması için bıraktım.SİZDE BUNLARI İYİ DÜŞÜNÜN VE BIRAKIN.
                                Tebrikler clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X