Ynt: Birazda gülelim .. Fıkra, Resim, Karikatür
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Birazda gülelim .. Fıkra, Resim, Karikatür
Collapse
X
-
http://onedio.com/haber/anlamini-bil...iyenler-256323
Yorum
-
Facebook'da Ağaoğlu'nun fake sayfası var, orada paylaşılanlardan örnekler
Elektrik faturasını öderken gaza gelip Enerji Bakanlığını satın aldım.
Ferhat Şirin için dağları delmedi, benim oraya rezidans dikmem gerekiyordu işe aldım. Hepsi bu.
Geçen cüzdanımı düşürdüm bulan adam fabrika kurmuş
Bu sene milli piyango büyük ikramiye 50 Trilyon veriyormuş resmen insanlarla dalga geçiyorlar 50 trilyon da paramı ben o paraya sadece bi akşam yemeği yiyorum.
Ben karakolun arkasındaki arsanın fiyatını öğrenmek için gitdim , siz yanlış anlamışsınız.
Bırakacakları yok , karakolu satın almanın vakti geldi demektir.!
İlk okulda herkes masa örtüsünü sırayla eve götürüp yıkardı , ben yenisini satın alırdım .
Issız bi adaya düşsem, adayı satın alırım .
Komşusu açken tok yatan bizden değil diye bütün komşularıma lokanta satın aldım .
Marul bulamadığım için çiğ köfteyi dolara sardım yokluk böyle bir şey herhalde .
500.000 €uroluk arabaya binip kendini zengin sanan insanlar var acıyorum.
Arabaya benzin alayim derken yanlışlıkla petrolü satın aldım , hay elimin ayarına
Bana para sayma diyorlar , nefes alma dermiş gibi .
Okula giderken babama harçlık verdiğim günleri özledim .
Okulda masam sallanınca parayla dengeyi sağlardım.Fakir gibi tahta parçası katıcak halim yok .
Bankalardan paramı bi çeksem hepsi batıcak.Hayır onlar mı benim bankam ben mi onların bankasıyım anlamadım ki .
İtalyadan pizza söyledim 30 dakika içinde gelmezse italyayı satın almayı düşünüyorum.
Paraları ayakkabı kutularına nasıl sığdırdınız lan.Ben bankalara zor sığdırıyorum .
Az kalsın paralarımın içinde boğuluyordum , zenginlikten ölcem diye çok korkuyorum .
Üstümden çıkan bozuk parayla bimi satın aldım.
Babam 'zengin olmadan bu eve adımını atma' demişti. Ben de o gün evi satın almıştım. İşte her şey böyle başlamıştı.
Bankaların bana borcu var.
Küçükken saklambaç oynardık ben paralarımın arkasına saklanırdım kimse göremezdi.
Sabriye şut çek dedim yeni diktiğim binayı yıktı.
Arabam bozuldu yenisini satın aldım ne uraşıcam.
Hattıma TL yükleyim dedim Turcell'i satın aldım elimin ayarı hiç yok .
İlk okulda herkes beslenme çantasıyla gelirdi , ben kantini satın almıştım .
Parasızlığın gözü kör olsun diyemedim,zenginlikten işte.
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omfayaOrjinal yazı sahibi: cagri2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
eminin biliyorsunuzdur ama ben bir hatırlatma yapayım.
resimdeki traktörün dengesini sağlayan o teyzecim değil. olmayan tekerleğin aksının üzerine çakılmış bir takoz olmalı. ben lastiği patlamış traktörün bu şekilde hareket ettirildiğini gördüm.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum