Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Birazda gülelim .. Fıkra, Resim, Karikatür

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Birazda gülelim .. Fıkra, Resim, Karikatür

Temel otobanda köklemiş gazı, gidiyor... Bakmış bir tabela: "YAVAŞLA 80 km." Hızını o an 80'e indirmiş Temel. Az sonra bir tabela daha: "YAVAŞLA 60 km." Temel 60'a inmiş. Merakla giderken yeniden bir tabela: "YAVAŞLA 40." - "Yolda çalışma var galiba!" deyip 40'a düşürmüş hızını. Epeyce sonra yine bir tabela: "YAVAŞLA 15 km." Talimata uyarak 15 km.'ye düşmüş Temel. Yolun en sağından tıngır mıngır gidiyor. Ama meraktan da çatlayacak. Uflaya puflaya bir saat daha gittikten sonra yeni bir tabela görmüş: "YAVAŞLA'YA HOŞ GELDİNİZ, NÜFUS: 2500"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      Genç kadın iş bulmak için hiçbir çaba harcamayan kocasına çok kızıyordu.
      Ama kocasının umurunda bile değildi.
      Kadın bir gün nihayet
      -“Daha fazla dayanamayacağım... Utanç içindeyim!..” diyerek patladı, “...
      -kiramızı babam, mutfak masraflarımızı annem karşılıyor.
      Bizi kızkardeşim giydiriyor, arabamızın masraflarını da halam karşılıyor.”
      Adam yattığı yerden karısına
      -“Bence de utanmakta haklısın hayatım” dedi,
      -“İki erkek kardeşinden yıllardır hiçbir şey göremedik!..”.
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

Yorum

Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
          Kadın lambayı kumların içinden çikarmış,ovalamış.
          Lambadan cin çıkmış ve;
          -'Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile' demiş.
          Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
          -'Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum.
          Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun?
          Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her yere barışın
          gelmesini diliyorum' diyivermiş.
          Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
          - 'ALLAH aşkına Kadın!
          Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.
          Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil!
          Bunu yapabileceğimi sanmıyorum.
          Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış.
          Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
          - 'Hayatim boyunca doğru bir erkek bulamadım.
          Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik ,hem
          eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek
          diliyorum' demiş.
          Cin derin derin bir iç çekmiş:
          -Uzat şu kahrolası haritayı )

Yorum

Bir Amerikalı, bir Rus ile Temel otelde kalırken gece yarısında yangın çıkar.Panik içinde üçü de yukarı katlara koşar, ama kurtuluş yok. Çaresizlik içinde Amerikalı, odada duran bir semsiye bulur, "Başka şansım yok" diyerek şemsiyeyi açıp atlar.
            Semsiye sağlam çıkar. Onu paraşüt gibi kullanarak Amerikalı sağ salim yere varır.Bunu gören Rus, yandaki odada başka bir şemsiyeyi bulup paraşüt gibi kullanarak o da kurtulur. İkisi de yukarıya bakarak merak içinde Temel'i beklerken yakınlarına hızla düsen bir cisim birden bire yere çarpar. Gidip bakarlar: Temel'miş. Hayatta ama her tarafı kırık. Amerikalı "Ne oldu?" diye sorunca Temel, "Şemsiyeyi bulamadım. Ama dolapta yağmurluk vardı"

Yorum

www.maaslaryattimi.com
              Arada bir kontrol edin.
              Matrak.
              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Temel, yıllar sonra biriktirdiğiyle elden düşme Murat 124 alır. Arabasıyla memleketine giderken araba arızalanır. Yolun kenarına çeker, motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanaşır:

— Hayrola hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim ilk tamirciye kadar.
                Temel bu teklife çok sevinir. Ara halatı ile Murat'ı Ferrari' nin arkasına bağlarlar. Ferrari' nin sahibi genç uyarır:

— Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yap beni uyar!

Temel:
                — Tamam!

Yola koyulurlar. Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60.80.100 derken, Murat124 arkadan selektör yapar.
                Ferrari durumu anımsar ve yavaşlar, bir sure sonra Ferrari yeniden gaza basar, 60, 80,100... Selektör yeniden anımsatır.

Ferrari yavaşlar. Yolda bu şekilde ilerlerken bir Lamborghini

Ferrari' ye yaklaşır:
                — Kapışalım mı?

Ferrari yanıtlar:

— Nesine?

— 340 km. ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur.

Ferrari hemen onaylar ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220...
                O arada trafiği denetleyen helikopterdeki görevli polis, genel merkeze bilgi vermektedir:

- Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında! 3 araç yarış yapıyor.
                Ferrari ile Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır sellektör yapıp yol istiyor!... :-))

Yorum

Bir gün ormanda bütün hayvanlar kaçmaya başlamış.Bunu gören leylek koşan bir ayıyı yakalar ve merakla sorar:
                  - Hayrola ayı kardeş neden kaçıyorsun?
                  Ayı şöyle der:
                  - Ben kaçmıyımda kim kaçsın leylek kardeş ormana vergi memuru geliyormuş e bende kürk,karıda kürk, çocukta kürk bizi bir görse kışın ne yaparız?
                  Bunu duyan leylekte koşmaya başlar. Sonra bir kaplumbağaya rastlar ve kaplumbağa sorar:
                  - Nereye böyle leylek kardeş?
                  Leylek:
                  - Ormana vergi memuru geliyormuş,e bende yazlık,karıda yazlık,çocukta yazlık ben kaçmıyımda kim kaçsın
                  Leyleğin söylediklerinden sonra kaplumbağa da kaçmaya başlar.
                  Bütün hayvanların kaçtığını gören maymun arkalarından giden kaplumbağaya sorar:
                  - Noluyo kaplumbağa kardeş?
                  Kaplumbağa:
                  - Ormana vergi memuru geliyormuş.e bende ev,karıda ev,çocukta ev onun için kaçıyorum. demiş.
                  Maymun başlamış koşmaya; koşmuş, koşmuş ondan sonra durmuş:
                  - Ben niye kaçıyorum ki benim gtüm açık,karının gtü açık,çocuğun gtü açık....

insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                  honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Kadın: Ben ölürsem ne yaparsın? Tekrar evlenir misin?
                    Adam: Hayır. Kesinlikle hayır!!!
                    Kadın: Neden??? Evli olmak hoşuna gitmiyor mu!!??
                    Adam: Öyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.
                    Kadın: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki??
                    Adam: Tamam. Tamam. Evlenirim.
                    Kadın: (yüzünde üzgün kırgın bir ifadeyle) Evlenirsin....
                    Adam: (ne diyecegini bilemez ve azıcık kızgın bir iç çekiş)
                    Kadın: Onunla bizim yatağımızda mı yatarsın?
                    Adam: Başka nerde yatılabilir ki??
                    Kadın: Benim resimlerimi kaldırıp yerlerine onun resimlerini koyar mısın??
                    Adam: Sanırım bu yapılacak en uygun şey olur.
                    Kadın: O zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan ayakkabılar giymesine de izin verirsin....??
                    Adam: Hayır onun ayakları 37 numara...
                    Kadın: ......................
                    Adam: Haas....s....tr..............

Yorum

Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.
                      "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar.
                      O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş.
                      "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki."
                      "Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don.
                      "7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş.
                      "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler.
                      Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don.
                      "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?"
                      Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,......"

Yorum

InsigniaTEAM

Yorum

https://twitter.com/Otobus_Muavini haha

bikaç tane seçme;
                          - Bugün otobüste kek yerine sandviç dağıttım. Bizim şoför falan gaza geldi. This is your captain speaking, diye bağırıyodu mikrofondan.

- Benden kulaklık istemeyip otobüs arkası tvde kendi kulaklığını kullanan yolcuları çok seviyorum. Fazladan kek vermek istiyorum onlara.

- Saç yağı olan camları Saçyağçöz adlı spreyle temizliyoruz. Googleda arattırmayın öyle bir şey var mı diye. Az önce uydurdum çünkü.

- Finaller dönüşü memleketine dönen öğrencilerin mutluluğunu onlara 2 kek vererek pekiştiriyorum. Koç Ardahan'da hizmette sınır yok.

- Otobüsteki yolculardan dün gece alkol içenleri hemen ayırt edebiliyorum. Adamlar 1 damacana su içti. Hortum tutcam mola yerinde suratlarına.

- Birisi gece ben ortalarda yokken susadığında dolaptan su almaya çalırsa hemen olduğum yerden fırlıyorum ve onu utandırıyorum.

- 15 tatil için biletler satışa çıktı beyler bayanlar. Gidin alın. Sonra yer kalmayınca benim yerime oturuyosunuz.

- Kadın tepe lambasını yakmak için lamba tuşu hariç üst tarafta basılmaması gereken her tuşa bastı.

- Zamanında fen lisesini 228 puanla kaçırmıştım.

- Adam bavulunu otobüste unutmuş. Düşünebiliyo musunuz? Çanta değil, kitap değil. Bavul ... bavul.

-Otobüs mola yerine gelir. Koridor tarafındaki kişi uyuyordur. Pencere tarafındaki kişi çıkmak ister. Çıkamaz. Alın size hüzün, acı, dert.

- Servisi bilerek 1 litrelik kolayla yapıyorum ki en arkadaki yolcu, bize kalmıcak galiba kola, diye heyecan yapsın.

- Otobüste yanındaki yolcu gelmeden kendisinin kulaklığının çalışmadığını farkedip onunkiyle değiştiren çakallara selam olsun.

- Adamı sanki anası cam kenarında doğurmuş. Cam kenarında yer olmadığı için 3 saat otogarda beklemeyi göze aldı.
                          InsigniaTEAM

Yorum

hasss hasss

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              hasss hasss

ilk işi makyajnı tazelemek olmuştur

Yorum

2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

İşleniyor...
                                X