Dursun, saatlerin geri alınacağını duyunca, evdeki saatleri toplayıp Saatçi Temel’e gider:
- Ula Temel, saatler geri alınacakmış. Biz de evdeki saatleri senden satın aldığımız için sana getirdik. Bunları geri alacaksun da.
Temel kendinden emin bir şekilde:
- Öyle yağma yok. Ben de duydum ama, sadece 1 saat geri alınacakmış. 1 tanesini alırım, diğerlerini almam )
Dursun, saatlerin geri alınacağını duyunca, evdeki saatleri toplayıp Saatçi Temel’e gider:
- Ula Temel, saatler geri alınacakmış. Biz de evdeki saatleri senden satın aldığımız için sana getirdik. Bunları geri alacaksun da.
- Öyle yağma yok. Ben de duydum ama, sadece 1 saat geri alınacakmış. 1 tanesini alırım, diğerlerini almam )
haha haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bayburt'a köyden yeni gelen bir hanımefendi kırmızı ışıkta Cumhuriyet caddesini karşıya geçmek ister, yarı yolda trafik polisi seslenir:
"-Hop teyze nere gidiyorsun."
O güne kadar kırmızı ışık nedir bilmeyen teyze şöyle cevap verir.
"-Gadam tepehen olsun, sehenmi soracam eltim gile gidiyem.
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Temel kalp çarpıntısı şikayetiyle doktora gider.
- Doktor Bey, kalbim çarpıyor, davul gibi atıyor. diye sızlanır.
Doktor muayeneden sonra:
- Temel Bey , bence atmaması lazım. Bir ay sonra kontrole gelin' der.
Temel bir ay boyunca ' at maması' yer ve bir ay sonunda kontrole gider.
- Hocam, kalbimin çarpıntısı bitti. Çok sağolun.
Doktor muayeneden sonra: - Hımmm bitmemesi lazım.
Temel: - Uyyyyyyy.....
Hanımı vefat eden Nasrettin Hoca, kendisine uygun bir eş bulamayınca
'naçar' evde kalmış bir kız kurusu ile evlenmiş. Kadıncağız o kadar çirkinmiş ki
hoca onun koynuna girmek şöyle dursun yüzünü bile görmek istemiyormuş.
Malum, o dönem tesettür de var, kadıncağız cilve ile sormuş:Hoca Efendi, kime
görüneyim, kime görünmeyeyim?
Hoca, 'hanım' demiş, bana görünme de kime görünürsen görün
Yorum