Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Birazda gülelim .. Fıkra, Resim, Karikatür

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Birazda gülelim .. Fıkralar

‎- Iyi ki düğünümüzü Belçika'da yapalım demişsin Goncagül
    - Güzel oldu, değil mi Muhittin?
    - Evet canım, herkes dışarıda evleniyor, bizim neyimiz eksik?
    - Beni kırmadığın için teşekkür ederim.
    - Sen istersin de ben yapmam mi bitanem?
    - Muhittin, sana geçmişimle ilgili önemli bir şey anlatmak istiyorum.
    - Once duvağını çözseydik Goncagülüm.
    - Çözeriz, dur bi... Çok önemli bu...
    - Ee, ama sırası mı şimdi? Neyse, anlat bari...
    - Ben küçükken tecavüze uğradım.
    - Çok üzüldüm bebeğim. Ama şu an kendini iyi hissediyorsan önemli değil.
    - Simdi iyiyim de bunları bilmen lazım.
    - Yakınlarından biri tarafından mı?...
    - Yok... Bi bakkal vardı bizim mahallede...
    - Bakkal mı?
    - Evet... Elma şekeri satıyordu, güzel çikolatalar filan.
    - Eee?
    - İşte, bi gün bana, "Sedat depoya gelsene" dedi.
    - Sedat da kim?
    - Anlatacağım bi tanem, sakin ol bi...

Yorum

Amerika'da zencinin biri, pasaportunu kaybetmis.
      Aksilik bu ya, o gün de
      Türkiye'ye uçacakmis. Kara kara düsünürken yolda
      bir pasaport bulmasin mi!
      Hemen almis yerden,
      bir bakmis ki Leanardo Di Caprio'nun pasaportu. "Ne
      olursa olsun," demis
      ve sansini denemeye karar vermis. Çikarmis
      Leonardo'nun fotografini, kendi
      fotografini yapistirmis. Uçmus Türkiye'ye. Atatürk
      Havalimani'nda görevli
      gümrük memuru Temel'in Karsisina geçmis.
      Temel, almis pasaportu; adamin ismine bakmis:
      "Leonardo Di Caprio"; fotografa bakmis ; bir zenci
      adama bakmis; ayni
      zenci. Birkaç saskin bakistan sonra öbür masaya
      seslenmis: "Ula Cemal, bu
      Titanik batmis miydi, yanmis miydi.

Yorum

fıkra değil ama paylaşmak istedim

Murphy Kanunları
        ‎* Yere düşen her şey ulaşılması en zor köşeye yuvarlanır.
        * Ne zaman arabamı yıkasam yağmur yağar, yağmur yağacağı için arabamı yıkamadığımda yağmur yağmaz.
        * Reçelli ekmek ne zaman yere düşse reçelli kısmı hep yere gelir.
        * Özür dilemek, izin almaktan daha kolaydır.
        * Uyuyan bir bebek, anne babası uykuya dalınca uyanır.
        * Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.
        * İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.
        * Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.
        * Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.
        * Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.
        * Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.
        * Duşa girip ıslandığında telefon çalar.
        * Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.
        * Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.
        * Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.
        * Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.
        * Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.
        * Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır.
        * Bir şeye ulaşmak istediğinizde ve ulaşamayıp umudunuzu kestiğiniz anda, bir yerden bir şekilde size gelir.
        * İşler yolunda gittiği zaman mutlaka bir terslik vardır.
        * Aradığınız şeyi baktığınız en son yerde bulursunuz. (Aranılan bir şey birkaç yere bakılarak bulunur ve bulma eylemi zaten en son bakılan yerde gerçekleşir.)
        * Herhangi bir bilgide sayılar çok doğru gözüküyorsa boşuna kontrol etmeyin, yanlıştırlar.
        * Bir teklifin gerçek olması güvenilir olmasını gerektirmediği gibi, güvenilir bir teklifin de gerçek olması gerekmez.
        * Telefon çalmasını beklediğin süreler boyunca çalmayacak, ancak başından ayrılıp başka bir işle meşgul olduğun anda çalıp seni bölecektir.
        * Siz sınavlara istediğiniz kadar çalışın, sonunda her zaman çalışmadığınız bir yerden çıkacaktır!
        * Ne zaman sınavlara çalışacak olsanız uykunuz gelir, sınavdan sonra uykunuz açılır.
        * Dakikalarca beklediğin otobüs sen tam sigara yaktığında gelecektir.
        * Sigara dumanı her zaman sigara içmeyen kişiye doğru gelir.
        * Bar da sana yanaşan kız barın en çirkin kızıdır.

Edward A. Murphy

Edward Aloysius Murphy, Jr., 1918 doğumlu ABD Hava Kuvvetlerinde 1949'da roketler üzerine deney yapan mühendislerden biridir. İnsan üzerine ivmelenmenin etkilerini incelemişti (usaf proje mx981). Deneylerden birisinde bir pilot üzerine 16 değişik noktaya akselometre takılması gerekiyordu. Sensör bir yapıştırıcı ile ancak iki türlü takılabiliyordu ve birisi 16 sensörün tamamını da yanlış takmayı becerdi. Bunun üzerine Murphy, daha sonra kanun olarak nitelendirilecek ilk söylemlerini bir basın toplantısında açıkladı. Birkaç ay içinde "Murphy Kanunları" mühendislik sahasında çalışanlar arasında yayıldı ve 1958'de de nihayet webster'in sözlüğüne girdi.1990 yılında hayata veda etti.
        InsigniaTEAM

Yorum

Bu murphy kanunları hep bana "güzel olanı yaşamak, kötü olanı hatırlamak" olarak gelmiştir hep. Bu aksilikler istediğimizi elde edememekten, o anı yaşamak olarak gelir. Doğru olanı yaşadığımızı ön belleğe atar ve önemsemeden unutur gideriz. Aksilik olduğu zaman onunla baş başa kaldığımız için belleğimize yazarız ve önemseriz. Aslında doğrular da, yanlışlar da eşit şekilde karşımıza çıkıyor. Karışık mı oldu bilmiyorum ama bana biraz öyle geliyor.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            entel uzun saçlı ve küpeli bi erkek birgün dolmuşa biner ve şoforun arkasındaki koltuğa oturur tam dolmuş hareket edecekken 70 80 yaşlarında bi teyze gelir ve entel tipli çocuğun arkasındaki koltuğa oturur.Gözleri zor seçtiğinden parayı çıkarmakta zorlanır en nihayetinde parayı çantadan çıkarmayı başardıktan sonra önündeki çocuğun omzuna dokunarak;
            -Kızım şurdan bi kişi parası verirmisin der.
            Çocukta kafasını hafif çevirip ;
            -Teyze ben kız değilim diye sert bi şekilde sölenir
            Teyze altta kalırmı yapıştırır cevabı:
            -Kız veya dul neysen ne işte uzat bi kişi ....
            Bak bu iyiymiş

Yorum

fıkra değil ama çok hoşuma gitti bu )

20 yaşında erkek FIAT gibidir.Küçük ama hizli.
              20-30 yaş arasında PORSCHE gibidir.Hızlı ve konforlu.
              30-40 arası erkek VOLVO gibidir.Biraz Sıkıcı ama teknik olarak mükemmel
              40-50 yaş arası erkek OPEL gibidir.Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
              50-60; arasında ise eski bir FORD gibidir.Harekete geçirmek icin karbüratöre biraz alkol koym...ak gerekir.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

( Olay gerçek ! Kelimeler için üzgünüm )

Sokak köpeklerinden çok şikayet gelince Diyarbakır Belediyesi bütün sahipsiz
                köpekleri toplamış.Ahali de sokakta başıboş gezen köpek sürüleri yok oldu
                diye çok mutlu olmuş. Sonra bir gün bakmışlar ki köpeklerin
                hepsinin kulağında bir zımba, sokaklarda yine geziyorlar...

Vaho Belediyeyi aramış. Yetkiliye:
                "Bu itleri niye saldız ula böyle?" demiş.
                Yetkili de, hayvan haklarından söz etmiş ve:
                "Merak etmeyin hepsi aşılandı, kısırlaştırıldı" demiş.
                Vaho feryat etmiş:
                "Ula sizin izahınıza sıçam! Size bizi isiriyler dedik, .ikiyler mi dedik!"[/color]
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Sosyal paylaşım sitelerinde bu reklama büyük tepki

Bilinmeyen numaraları sorgulama servislerinin sayısı hızla çoğalırken, '118 33' reklamlarındaki abartılı eşcinsel taklidi yapan karakter, büyük tepki topluyor.

Oyuncu Burçin Bildik’in canlandırdığı reklamdaki tipe eşcinseller başta olmak üzere her kesimden tepki geliyor ve internetteki paylaşım sitelerinde tartışılıyor. “Marjinal şair” olarak tanınan Küçük İskender, tepkisini dün “Twitter”da “118 33’ü arayıp eşcinsellerle alay edenler hakkında nereye başvuracağımızı öğrenebiliyor muyuz. O salak oyuncu da karşımıza çıkmasın ayrıca” diye ifade etti.

İşte sosyal paylaşım sitelerine yansıyan 118 33 tepkileri:

GRAHAM BELL İNTİHAR EDERDİ

- Bu reklamlardaki 11833 diyen i...’yi bi verseler sabahtan akşama kadar üşenmeden döverim. O çıkınca TV’yi kırasım geliyor.
                  - 11833’e büyük ilgi. Sadece küfür etmek için arayanların sayısı 7 milyona ulaştı.
                  - Reklamdaki adamı telefonun kablosuyla öldürmek istiyorum.
                  - 11833’te oynayan ağız burun dalacak çok kişi olduğumuza inanıyorum.
                  - Al işte son dakika haberi: “Okul numarası 11833 olan bir öğrenci reklam esnasında birden balkona doğru koşup kendini boşluğa bıraktı.”
                  - Reklamdaki arkadaş, yarın bir gün torunları “Dede Youtube’da bir şey bulduk, bu adam sen misin” dese, itiraf edecek mi acaba?
                  - Graham Bell, 11833 reklamını görseydi eğer; telefonu bulduğu güne lanet edip ahizeyi kafasına vurarak intihar ederdi.
                  - Son aldığım duyuma göre 11833’ü arayıp küfür edip kapatanların sayısı 10 milyon kişiyi aşmış, insanları çileden çıkarmak artık marifet.
                  - Çözdüm ben abicim. 118 80’de erkekler, 118 10’da kızlar varya. 118 33’te de ortaya karışık yapalım demişler!..
                  - Beterin beteri var diye boşuna demiyorlar. Sen misin 118 10 reklamındaki kızlara laf eden; al sana 118 33. Haydi eller 118 33 yani 11833.

haha
                  InsigniaTEAM

Yorum

Süper markette alışveriş yapmakta olan genç adam,kendisini takip etmekte olan bi...r hanımı farkeder. Kadını görmezlikten gelsede,kadın dik dik bakmaya devam eder. Nihayet kasa önünde kuyruğa gelirler. Kadın adamın birkaç sıra önüne düşmüştür.
                    Kadın derki:
                    - ''Özür dilerim. Böyle dikkatli bakmam sizi rahatsız etmiş olmalı. Üzgünüm ama geçenlerde ölen oğluma o kadar benziyorsunuz ki.
                    Adam şöyle cevap verir
                    - Bunu duyduğuma çok üzüldüm. Sizin için yapa bileceğim birşey varmı?
                    - Evet yavrum az sonra eşyalarımı alıp çıkarken ne olur bana güle güle anne diye seslene bilirmisin?
                    - tabiki der genç adam.
                    Yaşlı kadın çıkarken genç adam ona elsallar ve
                    - güle güle anne diye seslenir.
                    Adam birisini mutlu etmenin mutluluğu içinde gülümser ve ödeme sırası kendine gelince kasanîn 150 dolar yazdığını görür kasiyere sorar
                    - bu nasıl olur alt tarafı üç parça eşya aldım der.
                    Kasiyer gayet sakin cevap verir
                    - "anneniz hesabını sizin ödeğeceğinizi söyledi"

Yorum

PAMUK PRENSES,SÜPERMEN VE PİNOKYO YÜRÜYÜŞE ÇIKMIŞLAR.YÜRÜRKEN ÖNLERİNE BİR TABEL...A ÇIKMIŞ.''DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI YARIŞMASI''. PAMUK PRENSES BEN KATILACAĞIM DEMİŞ.5 DK SONRA GELMİŞ MUTLU BİR ŞEKİLDE. -BEN KAZANDIM DEMİŞ.BİRAZ DAHA YÜRÜMÜŞLER BİR TABELA DAHA ÇIKMIŞ.''DÜNYANIN EN GÜÇLÜ İNSANI YARIŞMASI'' SÜPERMEN BEN KATILACAĞIM DEMİŞ.5 DK SONRA GELMİŞ BEN KAZANDIM DEMİŞ. YÜRÜMEYE DEVAM ETMİŞLER BİR TABELA DAHA ''DÜNYANIN EN YALANCI İNSANI YARIŞMASI'' PİNOKYO BEN KATILACAĞIM DEMİŞ.5 DK SONRA GELMİŞ AĞLAYARAK ' KİM ULAN BU ......... DEMİŞ :
                      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                        PAMUK PRENSES,SÜPERMEN VE PİNOKYO YÜRÜYÜŞE ÇIKMIŞLAR.YÜRÜRKEN ÖNLERİNE BİR TABEL...A ÇIKMIŞ.''DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI YARIŞMASI''. PAMUK PRENSES BEN KATILACAĞIM DEMİŞ.5 DK SONRA GELMİŞ MUTLU BİR ŞEKİLDE. -BEN KAZANDIM DEMİŞ.BİRAZ DAHA YÜRÜMÜŞLER BİR TABELA DAHA ÇIKMIŞ.''DÜNYANIN EN GÜÇLÜ İNSANI YARIŞMASI'' SÜPERMEN BEN KATILACAĞIM DEMİŞ.5 DK SONRA GELMİŞ BEN KAZANDIM DEMİŞ. YÜRÜMEYE DEVAM ETMİŞLER BİR TABELA DAHA ''DÜNYANIN EN YALANCI İNSANI YARIŞMASI'' PİNOKYO BEN KATILACAĞIM DEMİŞ.5 DK SONRA GELMİŞ AĞLAYARAK ' KİM ULAN BU ......... DEMİŞ :
                        ......... ????

Yorum

..... kısmı siyasete giriyor hafiften ondan sansürlenmiş sanırım..

Yorum

noktalı yeri tahmin etmişsinizdir
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

o sansürlü yeri olmadan bu fıkranın hiç bi esprisi kalmıyor ki ama

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                                o sansürlü yeri olmadan bu fıkranın hiç bi esprisi kalmıyor ki ama
                                ..... yerin Facomx olduğunu düşün şimdilik ben sana sonra anlatırım

Bazen ufak tefek sansürler koymamız gerekirir diye düşünüyorum kimse yanlış anlamasın yazanda okuyanda bizim burda ortak amacımız belli bireysel olarak herkez hürdür

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X