şekli kötü ama tadı süperdir. her yerde yenilmemesi bilindik yerlerden yenmesi gerekir. alkol sonrası güzel gider.. adanada meşhurdur. mumbar dolması da vardır ama şırdan daha lezzetlidir. Adanada ciğer de yenir.. Adanada ciğeri ciğerci bedo da yiyeceksin.. acıktım..
Valla nasıl Adanalısın diyebilirsiniz ama 2 kere yedim şu an aklıma geldikçe midem bulanıyor Şekli kokusu vs. hep negatif bağımlılık yapan bir tadı da yok dknow Yiyecek olanlara da afiyet olsun uzun süre yemeyi düşünmüyorum.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Valla nasıl Adanalısın diyebilirsiniz ama 2 kere yedim şu an aklıma geldikçe midem bulanıyor Şekli kokusu vs. hep negatif bağımlılık yapan bir tadı da yok dknow Yiyecek olanlara da afiyet olsun uzun süre yemeyi düşünmüyorum.
Adana'nın gözümde bittiği an'dır
mide felan kalmadı ya gelin Çorum'a adam gibi tandırdır, kebaptır bildiğimiz şeyleri yiyelim. Osmanlı Tuğra'mız var mis gibi yeriz ya hayvanın orasını burasını ne karıştırıyorsunuz ki
geçen yıl bir arkadaşın ısrarı ile deneyeyim dedim , tadına baktım ama yiyemedim midem bulandı. üstelik şırdanın hayvanın neresinden yapıldığına dair garip bir kuşku duymuştum. şimdi bu resme bakınca kuşkularım ciddi oranda arttı ihihi
Yorum