http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv sagdan 0 100 secıp full ızleyebılırsınız
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
işte yeni passat ve jetta ntv 0 100 programı
Collapse
X
-
Ynt: işte yeni passat ve jetta ntv 0 100 programı
Orjinal yazı sahibi: Cem AtayKörler sağırlar birbirini ağırlar..aynı grubun mallarını öve öve bitirememişler :/ ntv de aynı grubunmuydu?yani bilmeyen biri de hani 'ulan ne araba ama yaa vay bee herifler yapmış valla! diyecek haha o nasıl cümleler öyle ikisi de birbirini tamamlıyo daha cümle kuramadan arabanın şekline şemasına, biri bi kelime söylüyo diğeri 3-5 ekliyo sonra beraber tamamlıyolar
ne jettaymış yaa vay bee
hele passatın sürücü uyarma sistemi? valla yurdum insanı yandı o zaman ihihi çünkü işbaşında olsun evde olsun bazen okadar yorgun hissediyoki insan kendini, o haliyle birde passat kullanacaksa yandı
bari birde kumbara yapsalardı analog saat gibi estetik bişey şöyle kol dayama yerine yolda kahve içmek için bozuk para lazım olacak haha ayrıca bahsettikleri araç ışıklarda durduğunda vitesi boşa alınca stop etmesi tasarruf etmesi falan filan öyle söylendiği gibi basit bi sistem değil. yani her koşulda çalışmıyor. sadece motor sıcaklığı belli seviyelerdeyken çalışıyor belli koşulları var burda usta anlatmıştı vw servisinde.. teste çıktığımızda.. harbiden öve öve bitirememişler hani içleri el verse bu passat phaeton un yerini aldı diyecekler ha
yakıt tüketim değerleri ayrı bi olay
passat 3.1 miş hasss yorum yok.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
gümüş gri abi yaa rolleyes bu araca gerçekten çok yakışıyor
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
hakıkaten şu ana kadar olan en berbat kasa passat. neyı var yanı 64 mılyar benım aldıgım fıyatla aynı yaklasık fakat bendekı konforun 10 da 1 ı yok. hep öküz gelmıstır bu araba bana yıne oyle geldı2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum