Sahibinden.com da araba bakıyordum. 98 model bi araç için ilk sahibinden demişler garipsedim ve ilanı veren galericinin sayfasına baktım.. Bir de ne göreyim.. Buyrun birlikte gülelimmi ağlayalımmı ne yapcaksak yapalım )
sağolsunlar var olsunlar..
her gün ortalama 1 tanesi arayıp ya da mesaj atıp hemen 50.000 - 52.000 TL nakit verebileceklerini iletiyorlar..
eksik olmasınlar,onlar olmasa ne yaparım
ilk sahibinden yazmadıklarına da 2005 sonu, 2006 sonu yazmış sankı sonu olunca model farklı oluyo
üniversiteyi ilk kazandığımda bi murat 124 almak niyetim vardı sene 2003 neyse gittik bi araba bulduk ama çok güzel bakımlıydı adam abi bu 73 ün sonu demesin mi? )))) babamla en son yerlerde gülüyorduk))
üniversiteyi ilk kazandığımda bi murat 124 almak niyetim vardı sene 2003 neyse gittik bi araba bulduk ama çok güzel bakımlıydı adam abi bu 73 ün sonu demesin mi? )))) babamla en son yerlerde gülüyorduk))
[/quote]
Gökhanım öyle deme bazı yıllar çok farkediyo. Mesela 75 in sonu murat 124 lerde iç dikiz aynasına ilave olarak yan aynalar standarta dahil edilmişti. Emniyet kemerleri standat donanımda yoktu ama
Yorum