Arkadaşlar kendime bi web sitesi yaptım incelerseniz sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ali Güneş Kişisel Web Sitesi
Collapse
X
-
Ynt: Ali Güneş Kişisel Web Sitesi
Orjinal yazı sahibi: FacomXİçeriği genişlet hobilerini okulunu bölümünü arabanı vs... bu sadece arkadaşın için yapılmış gibi olmuşBeyaz tutkudur.
Yorum
-
Ali siten hayırlı olsun güzel kardeşim.. hiç yorum yapmayacam abicim.. kusura bakma.. yorum yapamayacam.. he.. ama tek birşey söyleyecem gardaş, beni baya bi duygulandırdı... insanı geçmişe götüren, güzel anıları ya da kötü anıları olsun, hatırlatan, şöyle bi içini çekip derin nefes alıp verdiren cümleler var yazdıklarında.. o günler hayat çoğu zaman insanın umrunda olmuyor.. kan deli akıyor kimi zaman kimi zaman içinden gelen sesi dinliyorsun... kimi zaman yapmak istediğin olmasını istediğin şeyler olmayınca dünyayı yakasın geliyor gözün kulağın kimseyi görmüyor duymuyor.. ama dediğin gibi kardeşim, hayat herşeye rağmen, ama herşeye rağmen devam ediyor ve işte o herşeyiyle de, yaşamaya değecek kadar güzel !..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattAli siten hayırlı olsun güzel kardeşim.. hiç yorum yapmayacam abicim.. kusura bakma.. yorum yapamayacam.. he.. ama tek birşey söyleyecem gardaş, beni baya bi duygulandırdı... insanı geçmişe götüren, güzel anıları ya da kötü anıları olsun, hatırlatan, şöyle bi içini çekip derin nefes alıp verdiren cümleler var yazdıklarında.. o günler hayat çoğu zaman insanın umrunda olmuyor.. kan deli akıyor kimi zaman kimi zaman içinden gelen sesi dinliyorsun... kimi zaman yapmak istediğin olmasını istediğin şeyler olmayınca dünyayı yakasın geliyor gözün kulağın kimseyi görmüyor duymuyor.. ama dediğin gibi kardeşim, hayat herşeye rağmen, ama herşeye rağmen devam ediyor ve işte o herşeyiyle de, yaşamaya değecek kadar güzel !..Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Hayırlı olsun benim de site kurmuş birileriyle konuşmam lazımdı İyi oldu abi bir ara bunu senle konusuruzSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum