Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracım Yüzüme Güldü ;)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracım Yüzüme Güldü

Benim arac yeni henuz 800 km yi aştı cevremdekiler de motorun sağırlaşmamasi acilmasi gibi nedenlerden dolayi 2-3 bine kadar yuksek devirde kullanmami soyluyorlar acaba dogruluk payi nedir yoksa sakin mi kullanamak iyidir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

aracınızı suan 20000 kmdeymiş gibi kullanmaya devam edin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: setko sedat
        Benim arac yeni henuz 800 km yi aştı cevremdekiler de motorun sağırlaşmamasi acilmasi gibi nedenlerden dolayi 2-3 bine kadar yuksek devirde kullanmami soyluyorlar acaba dogruluk payi nedir yoksa sakin mi kullanamak iyidir

Hakları var ama ben 1.500 kmye kadar devirli kullandım.
        Beyaz tutkudur.

Yorum

İlk 2000 km fazla devir yapmayın sonra 7-8 bine kadar devirli kullanmakta fayda var.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: setko sedat
            İlk 1500 2000km rodajı tamamlanana kadar sakin kullanmanız iyi olur, örneğin tam gaz birkaç saniyeden uzun süre gitmeyin. Bir de sürekli aynı devirde kullanmamaya dikkat edin

Alıntı: "Rodaj, motor ve aktarma organlarındaki parçaların birbiriyle uyumlu çalışması amacıyla yeni kullanılmaya başlanan motorların bir süre fazla zorlamadan ve ısıtmadan çalıştırılmasıdır. Yeni modellerin rodaj süresi eski modellere göre daha kısadır. Yeni modellerinde rodaja gerek olmadığını söyleyen bazı firmalar da vardır. Rodaj yaparken gaz pedalına sonuna kadar kesinlikle basılmamalıdır. Özellikle sürtünmeyi arttırdığından gaza düşük devirlerde çok yüklenilmemelidir. Çünkü sürtünme sonucu yüksek bir ısı oluşuyor ve bu başta da yazıldığı gibi silindirlere zarar veriyor."

Yorum

Ne oldu abi yazılımla falan mı düzeldi yoksa durup dururken mi? Satılacağını anlamıştır belki
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                Ne oldu abi yazılımla falan mı düzeldi yoksa durup dururken mi? Satılacağını anlamıştır belki
                Yok valla hasan hiç bi yazılım filan yaptırmadım. Ne olduysa aynı kullanımda 45 tlye gittiğim yolu 25 e gider oldum
                Bencede satılacağını anladı
                Beyaz tutkudur.

Yorum

sürekli ayak gazda değilde arabanın devrini aldırdıktan sonra gaza çok çok hafif basarak gidiyordum ben astrada 5 6 lt arasına dusuyordu ama sureklı bastıgımda 8 9 lt yı buluyordu. Aynı taktıgı ınsıgnıada uygulamayı planlıyorum tabı 180 nın cazıbesı benı esır almazsa
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Bu cumartesi pazar sakaryaya gidip geldim 2 gün üst üste gidişlerde test yaptım yavaş sürme testi 120 km/s cruize controle sabitledim 7.2 yaktı dönüşte biraz asıldım 240 lara çıktım 5 viteste redline girmeden 238 yaptım bir bmw 525 yolda yol vermeyince 230 la sağından geçince adam soluna baktı bu ne diye şaşkın şakın baktı amcam kendini yolların hakimi sannediyordu 2 gün dönüşte izmit yolundan pendiğe kadar bir s350 ile yürüdüm araç güçlü ama bu taraftaki şöförde tecrübeli onunlada 230 larda izmit yolunu tamamladık dilovasından yukarı çıkarken pilotaj dersi verildi aracın plakasıda güzeldi 26 .. 026 idi 210-220 lerde beni baya takip etti bir yerde yolu boş bulunca asılınca yol verdim ama şuna inanın aramızdaki mesafe 15-20 mt lerde takip edebildim sonrada geçtim zaten .

Sonuç olarak 7.02 bir anda 10.4 çıktı araçlarımız bamazsan yakmıyor basarsan yakıyor ve hakkını veriyor bu arada bende kışlık lastikler var 255x35 19"

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hocam kışlık lastiklerin markası nedir. bende 205 lık mıchelınler var sanırım onu yenı arabada kullanamam . yahu boyle 230 lar 240 lar yazınca ınsanın ıcınde bırsey kıpırdıyor arabam gelsede bır suruse cıksak artık
                      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Kışlık lastikler Bridgestone

Yorum

bastığında gidiyorsa yakmasıda doğaldır... 65-70 binlik arabayla dans ettiğiniz arabalara bakılırsa hem sizden çok yakmışlardır hem de gerinizde kalmışlar varsın gerisini onlar düşünsünler
                          F30 Sport+

Yorum

İnsanın dişine göre derlerya o zaman zevkli olmuyor dişinden büyük lokmaları yemek çok doyurucu oluyor haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              İnsanın dişine göre derlerya o zaman zevkli olmuyor dişinden büyük lokmaları yemek çok doyurucu oluyor haha
                              abi küçük lokmalar nasıl oluyor? ))))
                              F30 Sport+

Yorum

Onları tatlı niyetine yiyorum

Kedinin fareyle oynaması gibi dönüşteki küçük lokmaları bahsetmedim

Yorum

İşleniyor...
                                X