Ynt: Güzel bir güne başlarken Tüm İnsignia Team üyelerine içten bir günaydın
Orjinal yazı sahibi: aligunes
ama öle diyorum sana gel diye sende fark edersin bunu
kısmet be Ali'm.. bende gelmeyi çok istiyorum Captivacı yı da alır şöyle 3 araçlık konvoyla kebap-şalgam-acı bibere giderdik
kısmet.. bakalım, olacak o güzel günde olacak inşallah..
Sizin finalleriniz yok herhalde,öğrenci adam 12 de kalkar mı? ihihi
Orjinal yazı sahibi: cagri
öğrencilik demişken okulu uzatanlar yandı
2 yıllığı 3 yılda
4 yıllığı 5 yılda
bitirmeyip uzatanlar harçlarını %150 miydi, o civarda zamlı ödeyecekmiş ve atılma yokmuş yani 5 yılı doldurdum okuldan atılıyım yok, özel okul gibi okusanda okumasanda parasını veriyorsun
Ben onu uzattığın ilk sene yüzde 50 ikinci sene yüzde 100 zamlı diye biliyorum.En azından bizim uzatan arkadaşlar böyle yatırdı.Belki gelecek senelerde uygulanır.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Orjinal yazı sahibi: Insignia
Sizin finalleriniz yok herhalde,öğrenci adam 12 de kalkar mı? ihihi
Orjinal yazı sahibi: cagri
öğrencilik demişken okulu uzatanlar yandı
2 yıllığı 3 yılda
4 yıllığı 5 yılda
bitirmeyip uzatanlar harçlarını %150 miydi, o civarda zamlı ödeyecekmiş ve atılma yokmuş yani 5 yılı doldurdum okuldan atılıyım yok, özel okul gibi okusanda okumasanda parasını veriyorsun
Ben onu uzattığın ilk sene yüzde 50 ikinci sene yüzde 100 zamlı diye biliyorum.En azından bizim uzatan arkadaşlar böyle yatırdı.Belki gelecek senelerde uygulanır.
bende ilk uzatma dönemindeyim şimdi, harç bilgilerimde dediğin gibi "uzatanlar %50" olarak yazıyor, ben onu %50 indirimli diye anlamıştım haha
geçen senelerde harç kredisi olduğu için ilk bu sene ödüyorum, normal harç ücretini bilmediğim içinde pek takmamıştım. zamlı ödüyorum haberim yok ya haha
bu önceki mesajda dediğim durumuda tam bilmiyorum ama öyle duydum, atılma kalkacak parasını verdiğin sürece okuyacakmışsın ne kadar doğru bilmyiorum ama
Yorum