Günaydın dostlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Güzel bir güne başlarken Tüm İnsignia Team üyelerine içten bir günaydın ;)
Collapse
X
-
Ynt: Güzel bir güne başlarken Tüm İnsignia Team üyelerine içten bir günaydın
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ahh ahh öğrencilik günlerimi hatırlattın bana sabaha kadar otur akşama kadar uyu akşam 4 teki dersten devamsızlıktan kal)) süper günlerdi yaa
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
bizim dersler birinci sınıftayken hep sabahın köründeydi yaa hep 08:15 teydi ama çok devamsızlık yapmıyoduk herkes zombi gibi geliyodu bölüme ikinci sınıfta biraz okula da alışmanın etkileriyle, tabi artık çömlükten kurtulmanın da verdiği hisle biraz daha gevşedik.. üç zorluyo bakalım hayırlısı dördüncü sınıfta zaten artık misafir gibisin ... hep tesellilerle geçecek zaman.. sen kurtulmak istiyceksin bi an önce bitsede... diyeceksin, arkadaşların öyle deme çok arıycaksın diye seni teselli edecek.. hey gidi günler daha bölümü yeni kazandığım gün ve okulun ilk günleri geliyo aklıma dün gibi yaa nasıl da geçti zaman.. seneye okul bitiyo be
Yorum
-
aynı beni anlattın .d
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ahh ahh öğrencilik günlerimi hatırlattın bana sabaha kadar otur akşama kadar uyu akşam 4 teki dersten devamsızlıktan kal)) süper günlerdi yaaBeyaz tutkudur.
Yorum
-
Ben ikinci öğretimim + adana gibi biyerde Çukurova Üniversitesinde okuyorum. Kendim okuyorum diye sölemiyorum hani bak bak kendini övüyor filan demeyin gerçekten Türkiye'de okunacak en güzel üniversitelerden biri. Hem adana benimsemiş öğrencileri. ben mesela beyazevler diye biyerde kalıyorum öğrenci evinde hasanda burda captivacı düşünün 5 tane öğrenci yurdu + onlarca apartman oturan sadece 5 6 aile gerisinin hepsi öğrenci bizim apartman mesela 4 kat 12 daire hepsi öğrenci düşünün ne kadar güzel günler geçiriyorumdur. tabi bide insignian var evin kız öğrenci yurdunun yanında bide geliyosun onunla düşünün artık sevgiliyle kavga sebebi ama orası kötü :P
Orjinal yazı sahibi: efemurattbizim dersler birinci sınıftayken hep sabahın köründeydi yaa hep 08:15 teydi ama çok devamsızlık yapmıyoduk herkes zombi gibi geliyodu bölüme ikinci sınıfta biraz okula da alışmanın etkileriyle, tabi artık çömlükten kurtulmanın da verdiği hisle biraz daha gevşedik.. üç zorluyo bakalım hayırlısı dördüncü sınıfta zaten artık misafir gibisin ... hep tesellilerle geçecek zaman.. sen kurtulmak istiyceksin bi an önce bitsede... diyeceksin, arkadaşların öyle deme çok arıycaksın diye seni teselli edecek.. hey gidi günler daha bölümü yeni kazandığım gün ve okulun ilk günleri geliyo aklıma dün gibi yaa nasıl da geçti zaman.. seneye okul bitiyo beBeyaz tutkudur.
Yorum
-
öğrencilik demişken okulu uzatanlar yandı
2 yıllığı 3 yılda
4 yıllığı 5 yılda
bitirmeyip uzatanlar harçlarını %150 miydi, o civarda zamlı ödeyecekmiş ve atılma yokmuş yani 5 yılı doldurdum okuldan atılıyım yok, özel okul gibi okusanda okumasanda parasını veriyorsunInsigniaTEAM
Yorum
-
ben istatistik okuyorum hani duymuşsunuzdur bölümün %600 ü matematik hemde nasıl matematik ben 6 7 yi gözden çıkarmıştım desene yandım Insigniayi satmayaydım harcı ödemek için
Orjinal yazı sahibi: cagriöğrencilik demişken okulu uzatanlar yandı
2 yıllığı 3 yılda
4 yıllığı 5 yılda
bitirmeyip uzatanlar harçlarını %150 miydi, o civarda zamlı ödeyecekmiş ve atılma yokmuş yani 5 yılı doldurdum okuldan atılıyım yok, özel okul gibi okusanda okumasanda parasını veriyorsunBeyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aligunesben mesela beyazevler diye biyerde kalıyorum öğrenci evinde hasanda burda captivacı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aligunesdüşünün ne kadar güzel günler geçiriyorumdur. tabi bide insignian var evin kız öğrenci yurdunun yanında bide geliyosun onunla düşünün artık sevgiliyle kavga sebebi ama orası kötü :P
Yorum
-
ama öle diyorum sana gel diye sende fark edersin bunu
Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: aligunesdüşünün ne kadar güzel günler geçiriyorumdur. tabi bide insignian var evin kız öğrenci yurdunun yanında bide geliyosun onunla düşünün artık sevgiliyle kavga sebebi ama orası kötü :PBeyaz tutkudur.
Yorum
Yorum