Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2017 yatırım amaçlı altın dolar euro hangisi mantıklı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2017 yatırım amaçlı altın dolar euro hangisi mantıklı

Dövizi ben yatırım olarak görmüyorum.Kur arttığında paranızın arttığını düşünüyorsunuz ancak alım gücünüz düşüyor.Sadece nicelik olarak paranız artıyor.
    Mesela ben arsa,temelden ev alma gibi şeylere yatırım yapıyorum.Tabi bu durum şehirden şehire değişir.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Gayrimenkul tum ulkede çok sisti bundan sonrada fazla fiyat artisi olacagini düşünmüyorum
      İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
      2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Dövize, altına yapılan yatırım belki belirli bir sürede size kazandırır ama ülken hep kaybeder, haliyle ülken kaybedince sen de kaybedersin. Mesela krizde dolar bozdurun altın alın sözü bana çok garip geldi. bu söz üzerinde yurtdışından sadece aralık ayında fazladan 1.6 milyar dolarlık (toplam 18,4 milyar dolarlık) altın ithal edildi (para yurtdışına kaçtı) Düğün ve nişanlarda Türk Lirası takıyorum. altın alsam, kuyumcu kazanıyor, taktığım kişiler gidip kuyumcuya bozduruyor yine kuyumcu kazanıyor. Kuyumcular bildiğim kadarıyla doğru düzgün vergi bile vermiyor.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

ilk başta şunu belirteyim dolar herzaman tavan yaptığı seviyeyi tekrar görür.
          Son 1 haftada ülke ekonomimizde inanılmaz işler oluyor malesef taşıma suyla taşınan su bitecek değirmen dönmeyecek. Altın euro usd uzun vadede kazandırır.

Yorum

Fitch kredi notumuzu düşürüyor paramız değer kazanıyor bist yükseliyor
            Enflasyon beklentinin üstünde geliyor paramız değer kazanıyor yurt dışından baya para girişi oldu ekonomi nefes aldı amma bu balon patlar malesef

Yorum

En karlisi arsa paranı arsaya yatır uzun vadede daha karlı çıkarsın
              Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah

Yorum

Bir arkadasim var dolar 2.96 iken en az 3.75 olacak dedi inanmadik güldük simdi 4.15 diyor cunku fed 3 kere faiz artiracak diyor
                İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                  Mesela ben arsa,temelden ev alma gibi şeylere yatırım yapıyorum.Tabi bu durum şehirden şehire değişir.
                  Temelden, inşaattan daire alıp, bitince satmak benim de pek sevdiğim bir yatırım şeklidir. Fakat, artık piyasanın fazlasıyla doyduğunu düşünüyorum. Bence bir-iki yıl içinde emlak piyasası balon gibi fena patlayacak. İnşaat ve ev kredilerinin düşürülmesi sektördeki krizin göstergesi. Dolar ve euroda da risk kısa vadede yüksek. En iyisi aylık birikimin yarısını Tl. de tutmak yarısına altın almak. Yüksek yatırımlar içinde altın sağlam liman. Çok klasik bir yatırım olsa da şu an için en geçerlisi gene bu.
                  Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Eskisi kadar olmasa da Diyarbakır'da halen işliyor.Eskiden konut daha kolay satılıyordu ama şimdi elinde daire şişen müteahhitlerde oldukça fazla.
                    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI
                    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Diyarbakır'da Vakıf bile satmaktan vazgeçti şimdilik, kiraya vermeye başladı.
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Dolar ve Euro kısa vadede al sat kazandırır fakat uzun vade düşünülüyorsa Altın ve Arsa daha uygundur. asla yatırım tavsiyesi değildir.

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet şeker
                          Dolar ve Euro kısa vadede al sat kazandırır fakat uzun vade düşünülüyorsa Altın ve Arsa daha uygundur. asla yatırım tavsiyesi değildir.
                          Mehmet abi hisse ne alalım tiyo versene

Yorum

http://www.ntv.com.tr/ekonomi/ziraat...ik-Ur4hVAJh5gA

Uzun zamandır beklenen hareket
                            Maalesef tatil Pazar günü alındı
                            İnsanın aklına gelen piyasaların tepkisinden mi çekiliniyor mu
                            Başta Katar olmak üzere Arap sermayesi pazarları bugün açık
                            Yeni bir fon ile tepki baskı altına alınabilir yarın
                            Zaten para piyasamız çok dar

Benim düşüncem bu sene geçtiğimiz 3 ayda olduğu gibi döviz zamanı (ingiliz poundu bile sepete alınabilinir Mrs May çok açık oynuyor ve malum belirsizliklerin olduğu dünyada cazibe merkezi olmak istediklerini söylüyor ve aksiyon alıyorlar(bizimle ankara antlaşması şartları biraz daha yumuşamış)

Altın herzamanki gibi tüm zamanların değişmezi dolar ile korelasyonu düşünüldüğünde orta ve uzun vadede alınabilinir
                            Kadir'in belirttiği gibi şu an göreceli pahallı

Ama arsa için aynı şeyi düşünmüyorum zaten dolar bazında emlak ciddi değer kaybı yaşadı
                            Önümüzdeki ciddi belirsizlikler ve konuttaki arz fazlası beni çok düşündürüyor (istisnalar kaideyi bozmaz tabi ki emlakta da istisna oranı yüksektir)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                              Orjinal yazı sahibi: mehmet şeker
                              Mehmet abi hisse ne alalım tiyo versene
                              müsait bir zamanda hatırlat söyleyeyim haha haha haha

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Bu konu açıldığında usd 3.65-3.66 TL Altın ise 144 TL civarındaydı 1 hafta gibi kısa sürede 3.75TL ALTIN İSE 149 TL İnşallah yatırım yapmışsınızdır

Yorum

İşleniyor...
                                X