Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2017 yatırım amaçlı altın dolar euro hangisi mantıklı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2017 yatırım amaçlı altın dolar euro hangisi mantıklı

Yatırım amaçlı düşünüyorum uzun ve kısa vadelid olabilir sizce nasıl bir yatırım yapışabilir

Ynt: 2017 yatırım amaçlı altın dolar euro hangisi mantıklı

Uzun vadeli 5 yıl civarı hepsi mantıklı. Kısa vadeliyi bilmem. Hepsi çok yükseldi.

Yorum

Altın iyidir..)

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

2008 sonbaharında dolar 1 18 den 1 75 TL yükseldi Daha sonra bir 40'lara düştü. Aynı şekilde geçen yıl da altın 110 TL yi gördü daha sonra 78 tl'ye düştü şu an 120 küsür TL. O yüzden kısa vadeli dalgalanmaların tahmin etmek profesyonel yetenek gerektiriyor. Altın 78 80 lira iken 20 bin lira kredi çekerek altın alan arkadaşlarım vardı Şu an paraları Tabii ki 40 bin lira civarına yaklaştı kazançları.

Yorum

25 yıl finans yöneticiliği yapmış biri olarak kendi düşüncem şu an tl mevduat faizi ile yetinmeniz. Çünkü döviz,borsa,altın çok yüksek seviyelerde.Bekleyip uygun Zaman'da alış yaparsanız karlı çıkarsınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
            2008 sonbaharında dolar 1 18 den 1 75 TL yükseldi Daha sonra bir 40'lara düştü. Aynı şekilde geçen yıl da altın 110 TL yi gördü daha sonra 78 tl'ye düştü şu an 120 küsür TL. O yüzden kısa vadeli dalgalanmaların tahmin etmek profesyonel yetenek gerektiriyor. Altın 78 80 lira iken 20 bin lira kredi çekerek altın alan arkadaşlarım vardı Şu an paraları Tabii ki 40 bin lira civarına yaklaştı kazançları.
            Altın suan 145 ve önü parlak, ons 1400 lerden gerileri 1200 lere, bir kıpırdama olurda 1300 lere doğru gider ve dolarda buralarda kalırsa altın 160 170 lere doğru tırmanır,altın hiç bir zaman kaybettirmez.
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Borsa sebepsiz yukseliyor dovizi biraz daha düşürüp yuksek borsadan cikacaklar ve dusuk dolari alip 3.95 tl ye kadar referandum oncesi cikaracaklar diye düşünüyorum cunku önümüzde fedin 3 faiz artisi var ve ilk ceyregi pas gectiler.
              İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
              2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners
                Borsa sebepsiz yukseliyor dovizi biraz daha düşürüp yuksek borsadan cikacaklar ve dusuk dolari alip 3.95 tl ye kadar referandum oncesi cikaracaklar diye düşünüyorum cunku önümüzde fedin 3 faiz artisi var ve ilk ceyregi pas gectiler.
                Tamamiyle katılıyorum, teferandum sonucuna göre de doların ve borsanın durumu belli olacak

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Altının onsu 1100 lerden geldi suan 1220 civarı ama geçen sene 1400 ler görülmüştü uzun vadede alınır ben 3.70 den dolara girdim dolar gördüğü yeri unutmaz.(Ytd)

Yorum

dolar ve altın yeterince yükseldi küçük çalkantılar sürecek ancak uzun vadede konut neden düşünmüyorsunuz ?

Yorum

Şuan için borsa ve feto yandaşlarının hisseleri aşırı değer kazancında
                      2015 leon fr

Yorum

Alternatif olarak gayrimenkul de düşünülebilir yeni açılmış satışa yeni başlamış bir siteden ev alınıp devamında yerleşme sürecinde 1-2 yıl sonra yüzde 50'den daha fazla Karlı satabilirsiniz

Yorum

Allah nasip ederse kısa zamanda ev alacağım için o yüzden gayrimenkul yerine dolar avronve altın arasında kaldım dolar şu anda cezbediyor ama referandum öncesi açıkcası çıkacak ne karar olursa evet yada hayır piyasaya nasıl yansır işte bu önemli

Yorum

Bir muhasebeci olarak şu piyasa koşullarında şöyle yapın diye yorum yapmayı çok doğru bulmuyorum. Bugünleri kimse öngörmediği gibi yarınlarda kur konusunda muamma. Yorumlardan Kadir kardeşimin önerisinde haklılık Payı görüyorum çünkü savaş durumlarımda kağıt paçavraları elinizde patlarken sadece altın dünyanın her yerinde geçerliliğini koruyor. Ben Rabbim sizin için hayırlı ve bereketli olanı nasip etsin diyorum.
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

En iyi yatırım Insignia 180 HP. Düşük km cosmo beyaz. Her sene 5000 prim garanti
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                              X