Yatırım amaçlı düşünüyorum uzun ve kısa vadelid olabilir sizce nasıl bir yatırım yapışabilir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2017 yatırım amaçlı altın dolar euro hangisi mantıklı
Collapse
X
-
Ynt: 2017 yatırım amaçlı altın dolar euro hangisi mantıklı
2008 sonbaharında dolar 1 18 den 1 75 TL yükseldi Daha sonra bir 40'lara düştü. Aynı şekilde geçen yıl da altın 110 TL yi gördü daha sonra 78 tl'ye düştü şu an 120 küsür TL. O yüzden kısa vadeli dalgalanmaların tahmin etmek profesyonel yetenek gerektiriyor. Altın 78 80 lira iken 20 bin lira kredi çekerek altın alan arkadaşlarım vardı Şu an paraları Tabii ki 40 bin lira civarına yaklaştı kazançları.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: balkes2008 sonbaharında dolar 1 18 den 1 75 TL yükseldi Daha sonra bir 40'lara düştü. Aynı şekilde geçen yıl da altın 110 TL yi gördü daha sonra 78 tl'ye düştü şu an 120 küsür TL. O yüzden kısa vadeli dalgalanmaların tahmin etmek profesyonel yetenek gerektiriyor. Altın 78 80 lira iken 20 bin lira kredi çekerek altın alan arkadaşlarım vardı Şu an paraları Tabii ki 40 bin lira civarına yaklaştı kazançları.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Borsa sebepsiz yukseliyor dovizi biraz daha düşürüp yuksek borsadan cikacaklar ve dusuk dolari alip 3.95 tl ye kadar referandum oncesi cikaracaklar diye düşünüyorum cunku önümüzde fedin 3 faiz artisi var ve ilk ceyregi pas gectiler.İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
2010 caddy 1.9 TDİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: roadrunnersBorsa sebepsiz yukseliyor dovizi biraz daha düşürüp yuksek borsadan cikacaklar ve dusuk dolari alip 3.95 tl ye kadar referandum oncesi cikaracaklar diye düşünüyorum cunku önümüzde fedin 3 faiz artisi var ve ilk ceyregi pas gectiler.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Alternatif olarak gayrimenkul de düşünülebilir yeni açılmış satışa yeni başlamış bir siteden ev alınıp devamında yerleşme sürecinde 1-2 yıl sonra yüzde 50'den daha fazla Karlı satabilirsiniz
Yorum
-
Allah nasip ederse kısa zamanda ev alacağım için o yüzden gayrimenkul yerine dolar avronve altın arasında kaldım dolar şu anda cezbediyor ama referandum öncesi açıkcası çıkacak ne karar olursa evet yada hayır piyasaya nasıl yansır işte bu önemli
Yorum
-
Bir muhasebeci olarak şu piyasa koşullarında şöyle yapın diye yorum yapmayı çok doğru bulmuyorum. Bugünleri kimse öngörmediği gibi yarınlarda kur konusunda muamma. Yorumlardan Kadir kardeşimin önerisinde haklılık Payı görüyorum çünkü savaş durumlarımda kağıt paçavraları elinizde patlarken sadece altın dünyanın her yerinde geçerliliğini koruyor. Ben Rabbim sizin için hayırlı ve bereketli olanı nasip etsin diyorum."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
En iyi yatırım Insignia 180 HP. Düşük km cosmo beyaz. Her sene 5000 prim garantiCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum