Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 Aud A5 Coupe Alınır mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2009 Aud A5 Coupe Alınır mı?

Arkadaşlar Selam,

60Bin km civarında 2013 model Octavia A7 1.6TDI manuel aracım var. Piyasa değeri olarak 70 küsür bin yapıyor.

Aracımdan genel olarak memnunum. Ama şu sıralar nedense farklı bir araca binme isteği duyuyorum. Bütçem de max 85bin, ama çok çok iyi bir fırsat çıkarsa 90bini zorlayabilirim belki.

Aklımda aslında F30 kasa 3.16i 136 hp almak var. Ama en boş donanımı bile 100bin civarı.

Belirttiğim fiyat aralığında 2009-2010 model Audi A5 1.8TFSI lar var. ilk nesli 125 ikinci nesli 160hp olan bu motor yazılımla 200-210hp seviyelerine çıkıyor ki bence yeterli.

Şu an 2009 model RS5 paketli, 90bin km civarında bir tane buldum ve 80 bin tl isteniyor.

A5 in görünümü çok hoşuma gidiyor ama nereden baksanız 8 yaşında bir araç. İleride satmak istediğimde zor mu satarım? Bu arada Octavia nın da kasası değişecek ve değerinde elden çıkarmam birkaç sene sonra şu ankine göre daha zor olacak sanırım. Yakıt üzer demeyin çünkü çoğunlukla şehir içi kullanacağım. Uzun yollarda ve tasarruf gerektiği zaman evde kullanabileceğimiz 2. bir araç var.

Sizlere sorum şu, siz olsanız 2013 model A7 TDI satıp, 2009 model Audi A5 alır mısınız?

Son olarak bir foto ile kapatalım

Ynt: 2009 Aud A5 Coupe Alınır mı?

Hocam alınır alınmasına benimde çok beğendiğim bir kasa fakat bu model yılındaki araçları elden çıkarmak zor olur ancak aylarca bekleyip bizim gibi düşünen birini bulmak lazım onada cesaret edemediğim için hep almak isteyipte vazgeçtiğim durumdur..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
      Yakıt üzer demeyin çünkü çoğunlukla şehir içi kullanacağım. Uzun yollarda ve tasarruf gerektiği zaman evde kullanabileceğimiz 2. bir araç var.

Çoğunlukla şehir içi kullanacaksanız yakıt sizi üzer.
      Bu aracı uzun yolda kullanırsanız yakıt sizi üzmez,
      şehir içinde ise sözünü ettiğiniz ikinci aracı kullanırsınız.

Ancak; kendi namıma ben (km kaç olursa olsun) beş
      yaşından büyük bir arabayı almam Size tavsiyem de
      bu yönde olur

Yorum

a5 coupe araçlar güzel ama alması kolay satması çok zor. 4 kapı olanları tavsiye ederim. 2.0 TDI olan kasaları.
        OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

2013 model dizel bir araç kültürü alan bir kişinin bu tarz bir araca geçmesini tavsiye etmem. Kasayı bende çok seviyorum ama benim motor seçeneğim farklı olurdu.
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Benimde bahsettiğiniz tür çekincelerim var. Küçük bir şehirde yaşadığım için ş.içi yakıtı çok olsa da beni çok fazla üzeceğini sanmıyorum. Beni en çok düşündüren aracın yaşı ve bu nedenle de ben kullandıktan sonra elden çıkarma zorluğu.

2.0TDI almak ben de isterim ama fiyatları benim bütçemi aşıyor, aşmayanların da km si çok çok fazla

Alıp da pişman olmak istemiyorum açıkçası, ama gönlümde almaktan yana kafam çok karışık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
              Benimde bahsettiğiniz tür çekincelerim var. Küçük bir şehirde yaşadığım için ş.içi yakıtı çok olsa da beni çok fazla üzeceğini sanmıyorum. Beni en çok düşündüren aracın yaşı ve bu nedenle de ben kullandıktan sonra elden çıkarma zorluğu.

2.0TDI almak ben de isterim ama fiyatları benim bütçemi aşıyor, aşmayanların da km si çok çok fazla

Alıp da pişman olmak istemiyorum açıkçası, ama gönlümde almaktan yana kafam çok karışık

Gönlünüz almaktan yana ise alın tabiki satarken zorlanırsınız biraz zarar edersiniz ancak almayıp içinizde kalmasından daha iyidir

2010 1.6T Cosmo

Yorum

Eğer temiz bulursan hiç düşünme al derim ama 4 kapılısını al, bence hem daha şık hem de ileride elden daha kolay çıkartırsın
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ben olsam 1.8 in vergisini vermek yerine f30 bakardım ki bu sıralar ziyadesi ile kendine çekiyor beni. Bende bir türlü karar veremiyorum ama BMW bana şu sıra mantıklı geliyor.
                  2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

F30 a butcem yetse ne ala. Ama adam gibi donanimli bir F30 nerden baksaniz 110bin sinirindan basliyor. Benim butcemim nerseyse 30bin fazlasi

Tek endisem 2013 model bir aractan 2009 a dusmek. Uzun sure kullandigim icin de A5 i satarken bayaa yasli bir arac olacak

Yorum

İşleniyor...
                    X