Bugün +92 4440444 numaralı bir telefondan arandım ve kredi kartı ile şüpheli işlem yapıldığını kendi adıma olup olmadığını sordular.Numaraya ilk başta dikkat etmedim ve direk yapıkredi numarası gibi gördüm.Direk isim ve soyisim ile de hitap edince ve kart son dört haneyi söyleyince bir müddet uyanamadım.Fakat sonradan kızın biraz heyecanlı konuşması ve tckimlik numaramı kart kapatmak için sormasıyla tekrar telefona bakınca başındaki +92 yi farkettim.Muhtemelen bir skype numarası alıp onun üzerinden arıyorlar.Kız kalayı yiyince kapattı hemen telefonu.Telefonu açmadan önce dikkatli olunuz banka numaralarını iyi taklit etmeye başlamışlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Bir Dolandırıcılık Yöntemi
Collapse
X
-
Ynt: Yeni Bir Dolandırıcılık Yöntemi
Telefonlara kim arıyor, cia vs benzeri programları yükleyin, bu tip dolandırıcı numaralarını birileri kesin dikkat dolandırıcı vs şeklinde kaydediyor, böylece siz de telefonu açmadan uyanıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim, bir kez başıma geldi, arayan adamla 10 dakika dalgamı geçtim, sonra da küfürü bastım.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
1 ay kadar önce TEB'den aradıklarını iddia eden bir şebeke bana dadandı. Nunaraları da +4440666 şeklinde görünüyordu. "Teşekkür ederim benim zaten kadrolu dolandırıcım var" diyip kapattım.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonTelefonlara kim arıyor, cia vs benzeri programları yükleyin, bu tip dolandırıcı numaralarını birileri kesin dikkat dolandırıcı vs şeklinde kaydediyor, böylece siz de telefonu açmadan uyanıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim, bir kez başıma geldi, arayan adamla 10 dakika dalgamı geçtim, sonra da küfürü bastım.
Yorum
-
Aman dikkat, bu aralar çok fazla üredi bu tarz dolandırıcılıklar. Özellikle tüm kredi kartlarınızı online ve telefon alışverişlere kapatın, sadece sanal kart kullanın.
Sizi bankadan arayıp, şimdi telefonunuza SMS gönderdik, bize o şifreyi söyleyin diyenlere inanmayın. Her türlü bilgilerimiz ortalıkta maalesef.
Yorum
Yorum