Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Bir Dolandırıcılık Yöntemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Bir Dolandırıcılık Yöntemi

Gün geçmiyor ki yeni bir yöntem bulmasınlar, gün geçmiyor ki su yüzüne çıkmamış küfürlerle tanışmasınlar.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bir ay önce beni de arayıp kredi kartınızda kopyalanma şüphesi var, kartınızı iptal edip yenisini yollayalım dediler. Hemen banka şubesinin danışmanını arayıp numarayı kontrol ettirdim. Numara gerçekten bankanın hesap sahteciliği bölümü no su çıktı. Böyle yakin tlf no larını bu şekilde teyit edebilirsiniz. Danışmanın söylediği bu tip aramalarda en önemli faktör şifre ve TC no sorulması. Bunlar soruluyorsa dolandırıcılıkla karşı karşıyasınız.
      Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Her geçen gün yeni bir dolandırıcılık olayı önümüze geliyor.

Buradaki en önemli husus herhangi bir şekilde kartınızın şifresi veya telefonunuza gelen şifreyi dolandırıcı ile paylaştığınız zaman bankanın sorumluluğu ortadan kalkmaktadır. Her ne sebeple olursa olsun, arayan kişi ile şifre paylaşılmamalıdır.

Sair şekillerdeki şifre elde edilmeksizin olan dolandırıcılık işlemleri (ki banka sisteminin açığı kullanılarak yapılan işlemler), ilgili bakanın sorumluluğunda olup; bu durumda ilgili bankadan zararı tazmin etmek mümkün olmaktadır.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İş Bankasının telefonu 0850 724 0 724 benim bildiğim. Bikaç gündür beni de 0850 724 0 427 no arıyor açmıyorum, daha çok okulda dersteyken denk geliyor. Geri de aramadım.
          İş bankası gibi görünüyor ama son numaralar tam tersi. Bu no hakkında bilgisi olan var mı?
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
            İş Bankasının telefonu 0850 724 0 724 benim bildiğim. Bikaç gündür beni de 0850 724 0 427 no arıyor açmıyorum, daha çok okulda dersteyken denk geliyor. Geri de aramadım.
            İş bankası gibi görünüyor ama son numaralar tam tersi. Bu no hakkında bilgisi olan var mı?
            aynen, 1 haftadır beni de arıyorlar açmıyorum. İnternette de iş bankasının güvenlik merkezinin numarası olduğu yorumları var. Konuşanlar kartlarının kopyalanması şüphesinden dolayı kartlarının yenilenmesi için onya istendiğini yazmışlardı ama pek inanmamıştım taa ki bugün iş bankası ev telefonumuzu arayıp babama cepten bana ulaşamadıklarını bildirmişler. Bir daha ararlarsa açacağım ama onay vermeyeceğim.

Yorum

Vay be dolandırıcılar bi beni adam yerine koyup aramamış içerledim

Yorum

bilgilendirme için teşekkürler dikkatli olalım hepimiz bu ne olduğu belirsiz insan müsveddelerinin işi gücü yok

Yorum

3-5 ay önce benimde kredi kartımdan çekim yapmışlar 3 kere 42 € çektiler. Tutarı yükseltip 600€ yapınca banka aradı kartı iptal ettim. Ogünden beri kredi kartı kullanmıyorum valla dünya varmış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                    3-5 ay önce benimde kredi kartımdan çekim yapmışlar 3 kere 42 € çektiler. Tutarı yükseltip 600€ yapınca banka aradı kartı iptal ettim. Ogünden beri kredi kartı kullanmıyorum valla dünya varmış
                    Kardo senin kredi kartını o zaman Erhan ağabey kullanıyordu
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Önceki sayfada yazdığım 0850 724 0 427 no ile ilgili kesinleşmiş bilgi aktarımı yapayım istedim.
                      Numara sağlam ve iş bankasının güvenlik servisiyle ilgili. Yani sizi bu numaradan arayan olursa aynen cevap verebilirsiniz.
                      @Murat
                      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                      X