Saygıdeğer abilerim.Kadir Has Üniversitesi Muhasebe ve Finans Yönetimi 3. sınıf öğrencisiyim.Grubumuzda bu işi yapan abimerim varsa ve işine yarayacagımı düşünüyorlarsa bana ulaşsınlar lütfen.Okul zamanı dışında oraya gidebilirim.Para önemmi değil önemli olan işi öğrenmek.Okuldaki bilgilerle gerçek hayattaki deneyimler farklıdır.Bu işi yapan abiler yoksa bile part tıme bi iş verin bana boşta kalmayayım ihihi.En azından gruptaki büyüklere bi yararım olur.İyi forumlar..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İŞ ARIYORUM
Collapse
X
-
Ynt: İŞ ARIYORUM
Cibali kampüsü sanırım.
Bende aynı üniversiteden mezunum 2010 yılı. Uluslararası Finans İngilizce. İyi şanslar kardeşim.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
İyi yoldasın. İş hayatında başarılı olman için çok gerekli bir davranış. Tebrik ederim seni.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
İyi şanslar kardeşim. Zorunlu stajın bittiyse veya yoksa bile gönüllü yapmanı tavsiye ederim. Ama öyle staj defteri doldurmaktan ibaret olanlardan değil
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Yok Rıfat abi şuan sıfırdayım staja da başlamadım dediğim gibi benim için önemli olan işi yerinde öğrenmek gönüllüyüm yanibu işte urock
2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
NAMI DİĞER "GEMİCİK"
'34 JU 7764'
Yorum
Yorum