Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ağır hasar klozu % 40 ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ağır hasar klozu % 40 ?

Gecikmelide olsa bu gün kaskoyu yaptırabildik.

Kloz' da dikaktimi çeken bir satır var. TAM ZİYA HASAR KLOZU metnindeki %40 ibaresi. Hemde piyasa rayiç bedel üzerinden. Pert durumunda Rayiç 70 binTL olsa, 28 bin TL mi ödeyecekler?
    Ben birşey anlamadım pek bu metinden. Halk' sigorta yapanlar veya bu durum hakkında bilgisi olan varmı?
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: ağır hasar klozu % 40 ?

Ben şunu anlıyorum: Bu araç ikinci el olduğu için, daha önceden ağır hasar alıp yaptırıldıysa ve sigorta şirketi bunu farkederse, sigortalıyla anlaşıp devam edebilirler ve pert durumunda sigortalıya %40 eksik yani %60 değeri ödenir. Ayrıca diğer küçük hasarlarda eşdeğer parça kullanmaya izin veriyor. Demek ki pertten dönen arabaya orijinal parça ücretini ödemiyorlar.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bildiğim kadarıyla, sigorta şirketleri uzun süredir orjinal parça yerine eşdeğer parça kullanımına olanak sağlıyor.
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
        Ben şunu anlıyorum: Bu araç ikinci el olduğu için, daha önceden ağır hasar alıp yaptırıldıysa ve sigorta şirketi bunu farkederse, sigortalıyla anlaşıp devam edebilirler ve pert durumunda sigortalıya %40 eksik yani %60 değeri ödenir. Ayrıca diğer küçük hasarlarda eşdeğer parça kullanmaya izin veriyor. Demek ki pertten dönen arabaya orijinal parça ücretini ödemiyorlar.
        Aynen bu şekilde.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

welcome
          2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
          X