Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Semperit Marka Kış Lastiği Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Semperit Marka Kış Lastiği Hakkında

arkadaşlar dün arabaya 225 45 17 ebatlarında continentalin ürettiği semperit marka alman malı lastiği aldım. ses 70 db karda c ekonomi e sınıf bir lastik.
    ilk tespit lastik çok sessiz uğultusuz. bu haftasonu kartepeye gideceğim kar perfromansınıda ondan sonra yazarım...
    F30 Sport+

Ynt: Semperit Marka Kış Lastiği Hakkında

Hayırlı olsun Gökhan, güle güle kullan. Kartepe performansı Topuk için fikir verir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Semperit bir ara bayağı bir ünlüydü sonra arka plana düştü sanırım
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ben ilk kez duydum bu markayi. Lastikcim onerince aldim. Kartepeden sonra detayli yazarim
        Bu arada tesekkurler
        F30 Sport+

Yorum

ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Öğrendiğim kadarıyla çok eskiden performans lastiği üretiyormuş sanırım. sonra Mutlu abinin dediği gibi popülaritesi düşmüş, TR'ye ithal de edilmiyordu muhtemelen.
            İlk duyduğumda bende çok benimsemedim ama orta seviye bir lastik sanırım
            InsigniaTEAM

Yorum

Cok arastirmadim ama ses seviyesi 70 db olan pek kis lastigi yok sanirim
              F30 Sport+

Yorum

İlk defa duydum. Beklemedeyim.

Yorum

Arkadaslar bugun zaruri sebeplerden dolayi yola cikmam icap etti. Ciddi kar olan yerlerde dahi rampalarda durup kalkis yapmama ragmen lastik benden 10 uzerindenn 10 aldi... gercekten bu kadarini beklemiyordum.. kesinlikle alinir...
                  F30 Sport+

Yorum

Bende kumhonun bayisinden 4 mevsim semperit almıştım geçen yıl. Çok memnunum.
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Gökhan kış lastiklerinin çoğu orta seviyelei kar lı ortamlarda süper

kesinlikle kış aylarında kışlık lastik takılmalı dün akşam Ankardan saat 6:30 gibi çıktım 11 de evdeydim yolda sıkıntılı yazlık lastiklerle yolda kalanların açtığı sorun yüzünden yolların kapandığını gördüm 4x4 avantajı ile fazla etkilenmedim millet yağmurda sulu karda karda gitmeyi bilmiyor dün iki defa kaza atlattım ikiside hatalı sollama yapanlardan dolayı Allahtan reflexler ve tecrübemiz var yola çıkanlar aman dikkat.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi bi 10 cm kar vardi dunki olayda. Ama yinede memnun kaldim
                        F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                        X