Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sizce hangisi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• sizce hangisi ?

Merhaba Arkadaşlar.

İnsignia arıyorum ve kafama yatan bir araç olduğunda nasip olursa alacağım inşallah.

Öncelikle aradığım özellikler şunlar :
    1- Cosmo paket olması
    2- Flexride şase olması
    3- Sonrof lu olması
    4- Tam deri koltuklu olması
    Bu özelliklerde 2 araç buldum. Biri 1,6T motorlu, biri 2,0T motorlu. Aşağıda linkleri var.
    Kullanım olarak genelde aracı üzmeden hep 95 ile giderim. Ama otobanı boş bulursam nadir de olsa arada 200 e kadar da basarım.
    Aracın vergisini, yakıtını, bakımlarını, hızını, ömrünü vs vs herşeyi düşündüğümüzde,

Siz olsanız hangisini seçersiniz ve neden ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7156722/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9683432/detay/

Ynt: sizce hangisi ?

Birinci ilandaki araçta flexride den başka yazdığınız opsiyonel donanımlar yok.

İkinci araç dolu, biraz yaşlı, biraz km yapmış. Her iki aracı da kullanmış birisi
    olarak, birinci aracı flexiride hariç klasik cosmo olduğu için tavsiye etmem.

İkinci araç alınır, yalnız benzinle biraz başınız derde girebilir. Aynı arabanın
    dört çeker versiyonunu bir buçuk yıl kullandım, yakıt ortalaması 15 litreyi
    hiç aşağı düşmedi. Kapıda arslan besleyen yemini düşünmez diyorsanız
    alınır, değilse uzak durun derim

Yorum

Merhaba Şaman bey,
      Yorumunuz beni çok mutlu etti. İlginiz için teşekkür ederim.
      1,6T örnek araç vereyim derken yanlışlıkla favorilerime eklediğim başka bir aracı eklemişim. Şimdi tekrar düzelttim.
      Ayrıca 4X4 e bende binemem sanırım. Hem yakıtından hem vergisinden. ama normal 2 çekerine binerim diye düşünüyorum.
      Sizin ve diğer arkadaşlarımın karşılaştırma yaparak o değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Yorum

2.araç mantıklı model yılına göre fiyatta biraz pazarlık yapılabilir.. hakkınızda hayırlısı olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

benim tercihim 1.6 olan versiyonu. Fakay boya takıntısı..vs yazmış acaba nereleri boyanmış kontrol etmek gerekiyor

Yorum

Kullanım tarzınızdan 1.4 motor da size çok uygun görünüyor
            donanım için çok yukarılara özellikle 2.0 lt ye çıkmayın derim

Yorum

İşleniyor...
            X