Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Toyota C-HR test sürüşü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Toyota C-HR test sürüşü

Ynt: Toyota C-HR test sürüşü

Suan bayideyim araba cidden guzel olmus. Avensis dahil toyotayi hic begenmeyen biri olarak bunaraci sevdim
    F30 Sport+

Yorum

Bende dün baktım çok beğeniyordum ama arkası varya tabut gibi , anlamadığım böyle bir arabaya cam tavan nasıl yapılmaz ya tam fiyasko

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ölçüler çok abuk subuk sanırım, bagaj falan da bayağı küçük, fiyatı da anormal derecede yüksek, 1.2 turbo benzinliye tüm opsiyonları ekleyince dizel dolu 3008'e yaklaşıyor fiyatı, ama tasarımı gayet başarılı iç/dış
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Tasarım olayı bence de çok iyi...Bu fiyata işi çok zor....

Yorum

Cumartesi gün sürdüm, tatsız tuzsuz bir araba, 1.2 turbo. İçinde de bir artısı yok, çok kaliteli değil, sessiz de değil. Dış tasarımı dışında boş, 105.000 lira fiyat verdiler, dolu versiyona ama almak akıl karı değil.

Yorum

105

Yorum

Ben cumartesi tekrar gidip inceledim, insignia dan sonra bu tipini bu kadar beğendiğim başka arab olmadı , çok kalabalık olduğundan test sürüşü yapamadım ama sunroof olmaması ve kuvvetli bir motoru olmamasına rağmen bu büyük eksileri görmezden gelip daha da beğenmeye başladım. Alacağım galiba ama motor konusunda kararsız kaldım, 1,8 hybrit nasıl acaba? Aklımda o var şu an , dinamic paket iile birlikte tanıdık toyota bayii var mı indirim alabileceğimiz ? Millet 105 beygir passata ve jetta ya binniyor ve çok övüyor 1.2 jetta kullandım çok ağır değildi tamam performans arabası değil ama çok kötü de değil acaba bu motor idare eder mi?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                  Ben cumartesi tekrar gidip inceledim, insignia dan sonra bu tipini bu kadar beğendiğim başka arab olmadı , çok kalabalık olduğundan test sürüşü yapamadım ama sunroof olmaması ve kuvvetli bir motoru olmamasına rağmen bu büyük eksileri görmezden gelip daha da beğenmeye başladım. Alacağım galiba ama motor konusunda kararsız kaldım, 1,8 hybrit nasıl acaba? Aklımda o var şu an , dinamic paket iile birlikte tanıdık toyota bayii var mı indirim alabileceğimiz ? Millet 105 beygir passata ve jetta ya binniyor ve çok övüyor 1.2 jetta kullandım çok ağır değildi tamam performans arabası değil ama çok kötü de değil acaba bu motor idare eder mi?
                  Test etmek gerekli....

Yorum

carviser 1.8 hybrit'i test etti, anladığım kadarıyla motor/şanzuman'ı o da beğenmedi. Uğultu vardı benim kullandığım araçta, üstelik kaymak asfalt ve 80'i geçmedim. Sakın test etmeden kapora falan verme derim.

Yorum

Donanımlara baktım. Advance ile dinamik arasında 9 bin lira fark var.Özellik olarak pek fark yok. Anahtarsız çalıştırma ve koltuk ısıtma için extra 9 bin lira vermem açıkçası.
                      Acaba 1.2 motor 116 bg. kasayı taşır mı? Test sürüşü yapan arkadaşlardan yorum alalım.
                      Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Ben kullandım , donanım olarak advance ile dinamic arasındaki farkı ödemeye değer, içi farklı, dışı da jant ve tavan boya farkı var, alacaksanız ayrıca dinamic pakete ek techno paket şart, led farlar müthiş olmuş, gelelim herşey çok iyi yalıtım fena değil, konfor iyi , süspansiyonlar güzel yol tutuş tatminkar ama motor zayıf kalıyor açıkçası, tabii beklentiye göre değişir bu, genel olarak fena değil hatta iyi ama benim gibi küçük çocuğu olanlar için bagaj önem taşıyor ve bu araçta yok gibi birşey ne yazık ki

Yorum

Ben de bugün mokka x excellence kullandım, o da aynı şekilde çok tatsız tuzsuz geldi, hele o gösterge paneli ve vitesteki + - tam facia. Yeni 3008'den sonra hiçbiri tat vermez oldu

Yorum

İşleniyor...
                          X