1-2 gündür laptopta sanki elektrik kaçağı varmış gibi elimi koyduğum yerlerde manyetik bir titreşim hissediyorum, kasanın altına üstüne, ekran arkasına neresine elimi sürsem sanki dc volt uyguluyormuş gibi elime manyetik bir titreşim yaptığını gördüm, hatta telefonu bu bilgisayarda şarja takınca telefonda aynı etkiyi vermeye başladı, sebep ne olabilir sizce?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektronik cihazlardaki manyetik titreşim
Collapse
X
-
Ynt: Elektronik cihazlardaki manyetik titreşim
Bilgisayarda kaçak var demektir. Güç kablosunu çıkartıp pil ile deneme yapıp aynı etkiyi onda da alıp almadığına bakarmısın?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaBilgisayarda kaçak var demektir. Güç kablosunu çıkartıp pil ile deneme yapıp aynı etkiyi onda da alıp almadığına bakarmısın?InsigniaTEAM
Yorum
-
Kuveti komple su ile doldur,laptopunu prize tak ve ikiniz birlikte suyun icine girin sorun cozulecektirBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri1-2 gündür laptopta sanki elektrik kaçağı varmış gibi elimi koyduğum yerlerde manyetik bir titreşim hissediyorum, kasanın altına üstüne, ekran arkasına neresine elimi sürsem sanki dc volt uyguluyormuş gibi elime manyetik bir titreşim yaptığını gördüm, hatta telefonu bu bilgisayarda şarja takınca telefonda aynı etkiyi vermeye başladı, sebep ne olabilir sizce?"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Orjinal yazı sahibi: cagri1-2 gündür laptopta sanki elektrik kaçağı varmış gibi elimi koyduğum yerlerde manyetik bir titreşim hissediyorum, kasanın altına üstüne, ekran arkasına neresine elimi sürsem sanki dc volt uyguluyormuş gibi elime manyetik bir titreşim yaptığını gördüm, hatta telefonu bu bilgisayarda şarja takınca telefonda aynı etkiyi vermeye başladı, sebep ne olabilir sizce?InsigniaTEAM
Yorum
-
başka bir adaptörle dene kardeşim önce bir bak duruma, lakin laptopları pilsiz ya da ölü bir pil ile direk adaptör üzerinden kullanmak cihaza zarar verir. statik ile ilgili bir sorun olsa bol bol restart ile karşılaşırsın.
başka bir adaptörde gözlemle, birde laptop üzerindeki hoparlörlerinde şasiden dolayı derinden uğultu da titreşim gibi algılanabilir.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: Oguz_75Orjinal yazı sahibi: cagri1-2 gündür laptopta sanki elektrik kaçağı varmış gibi elimi koyduğum yerlerde manyetik bir titreşim hissediyorum, kasanın altına üstüne, ekran arkasına neresine elimi sürsem sanki dc volt uyguluyormuş gibi elime manyetik bir titreşim yaptığını gördüm, hatta telefonu bu bilgisayarda şarja takınca telefonda aynı etkiyi vermeye başladı, sebep ne olabilir sizce?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Arada bir ayağını çoraplarını çıkart, toprağa bas. Tamam bekar hayatı yaşıyosunda bari hafta da bir çorabını değiş haha haha haha vucuttaki elektiği boşalt
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Biyo enerji diye birşey var... ya da bu aralar kıyafetlerini yenilediysen sentetik veya yünlü kıyafet giymeye başladıysan olabilir...
MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum