Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul Ümraniye Araç Bakacak Arkadaş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İstanbul Ümraniye Araç Bakacak Arkadaş

Evet arkadaşlar İstanbul Ümraniye Anadolu yakasında araç bakabilecek müsait arkadaş var mı?
    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Ynt: İstanbul Ümraniye Araç Bakacak Arkadaş

Geçende Asya için bakabilirim demiştim ama iş yoğunluğundan gidememiştik. Elimizden gelen birşey var ise yapabiliriz...
    Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
      Evet arkadaşlar İstanbul Ümraniye Anadolu yakasında araç bakabilecek müsait arkadaş var mı?
      Ümraniye tarafında arkadaşlar var ses çıkmaz ise onlardan gider bakarız abi

Yorum

Olsun Ertuğrul. İstanbul orası. Keşmekeş, yoğunluk, birdahakine inşallah.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ertugrulh
          Geçende Asya için bakabilirim demiştim ama iş yoğunluğundan gidememiştik. Elimizden gelen birşey var ise yapabiliriz...
          Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
          Ümraniye tarafında arkadaşlar var ses çıkmaz ise onlardan gider bakarız abi
          Tşk. Ertuğrul ve Yusuf.
          İlanı paylaşayım, belki birinize yakın düşer.
          https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...62854014/detay

Müsait olur da araca bakma şansınız olursa, bana ne zaman bakabileceğinizi haber verirseniz ben de izin ve uçak bileti işlerini ayarlarım. Aracın sahibi tramer-kaza-boya yok diyor. Sizden haber gelince son pazarlık için ararım.
          Örneğin; imkan olursa pazartesi bakabilirseniz, salı günü bize tatil, aynı gün veya salı günü sabah gelir gün içinde geri dönebilirim. Olmadı perşembe günü de olabilir, Cuma günüde ben gelirim. Yani tamamen size bağlıyım.
          Hiç fırsat olmazsa canınız sağ olsun. Düşünmeniz yeter. clapclap
          İletişimin hızlı olması için pm. den tlf. yazıyorum.
          Şimdiden teşekkürler.

Yorum

Hayırlısı olsun fiyatı bayağı uygun yazmış kazasız boyasız ise..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Sağol Murat hocam hayırlısı.

Araç sahibiyle az önce tekrar görüştüm. Kazasız-boyasız teyit etti.
              Yalnız arkadaşlar kafama takılan bir konu var: Aracı yazılımla 200 bg. yaptırmış. Hep böyle binmiş. İlk başta yazılımlı olduğunu söylemedi.
              Extra modifiye var mı diye sorunca söyledi. Yazılım hakkında bilgim olmadığından kafama takıldı. Yazılım araca zarar verir mi, ne bileyim piston, motor vs. zarar görür mü?

Yorum

Üreticinin yapmadığı bir şey her zaman zararı olduğuna inanıyorum. Özellikle yüksek torkun şanzımana vereceği zarar
                Göreceli bir durum. Düzgün olsa neden opel yapmasın ?
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Sorun olup olmadığı aracı aldıktan sonra ortaya çıkar.. 1 hafta da belli eder kendini..)) şaka bi yana 50 binde problem olacağını düşünmüyorum ama ilerleyen zamanlarda motorun ömründen yiyeceği kesin..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Fotolardan anladım ki burası İMES sanayi sitesi , dilerseniz ben irtibata geçip incelerim
                    Telefonum 532 5678433
                    1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Batuhan abi ile görüştüm. Bilgi verecek duruma göre gideceğim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kartalbey
                        Fotolardan anladım ki burası İMES sanayi sitesi , dilerseniz ben irtibata geçip incelerim
                        Telefonum 532 5678433
                        Çok memnun olurum. Numaranızı kaydediyorum. Benim tlf. yollarım.
                        Tek bir pürüz var. O da aracın yazılımlı 200 bg. olması.
                        Yazılım araca zarar verir mi, yazılımı sildirince araç eski orjinal haline döner mi? Yazılım olayından anlamadığım için Yazılım hakkıında bilgisi olan arkadaşlara soracam, bilgi dönüşü olunca son işleme geçecem.

Ertuğrulla da görüştük o da müsaitim dedi. Hayırlısı bakalım.

Yorum

Yazılım nasıl varmıs yeni insignialarda bilmiyorum ama 30 hp bir sorun cıkartmaz bence
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Arkadaşlar bu yazılım olayı tam kara kutu. Sorunsuz çıkma, yada 3 ay sonra motoru ele alma riski var.
                            Sorduğum arkadaşlarda risk almaya değmez dediler. Sanırım bu araç olmayacak.
                            @ Ertugrulh @ kartalbey @ Yusuf_25 @ kdristnbl @FacomX
                            İlginiz, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hakkım saklı kalsın, size yakın muhitte başka bir araç denk gelirse tekrar rahatsız ederim. rolleyes clapclap

Yorum

Arkadaşlar bu yazılım olayı tam kara kutu. Sorunsuz çıkma, yada 3 ay sonra motoru ele alma riski var.
                              Sorduğum arkadaşlarda risk almaya değmez dediler. Sanırım bu araç olmayacak.
                              @ Ertugrulh @ kartalbey @ Yusuf_25 @ kdristnbl @FacomX
                              İlginiz, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hakkım saklı kalsın, size yakın muhitte başka bir araç denk gelirse tekrar rahatsız ederim. rolleyes clapclap
                              Ne zaman isterseniz

Yorum

İşleniyor...
                              X