Evet arkadaşlar İstanbul Ümraniye Anadolu yakasında araç bakabilecek müsait arkadaş var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul Ümraniye Araç Bakacak Arkadaş
Collapse
X
-
Ynt: İstanbul Ümraniye Araç Bakacak Arkadaş
Orjinal yazı sahibi: gezgin_insigniaEvet arkadaşlar İstanbul Ümraniye Anadolu yakasında araç bakabilecek müsait arkadaş var mı?
Yorum
-
Olsun Ertuğrul. İstanbul orası. Keşmekeş, yoğunluk, birdahakine inşallah.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ertugrulhGeçende Asya için bakabilirim demiştim ama iş yoğunluğundan gidememiştik. Elimizden gelen birşey var ise yapabiliriz...Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Orjinal yazı sahibi: gezgin_insigniaEvet arkadaşlar İstanbul Ümraniye Anadolu yakasında araç bakabilecek müsait arkadaş var mı?
İlanı paylaşayım, belki birinize yakın düşer.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...62854014/detay
Müsait olur da araca bakma şansınız olursa, bana ne zaman bakabileceğinizi haber verirseniz ben de izin ve uçak bileti işlerini ayarlarım. Aracın sahibi tramer-kaza-boya yok diyor. Sizden haber gelince son pazarlık için ararım.
Örneğin; imkan olursa pazartesi bakabilirseniz, salı günü bize tatil, aynı gün veya salı günü sabah gelir gün içinde geri dönebilirim. Olmadı perşembe günü de olabilir, Cuma günüde ben gelirim. Yani tamamen size bağlıyım.
Hiç fırsat olmazsa canınız sağ olsun. Düşünmeniz yeter. clapclap
İletişimin hızlı olması için pm. den tlf. yazıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
-
Yorum
-
Sağol Murat hocam hayırlısı.
Araç sahibiyle az önce tekrar görüştüm. Kazasız-boyasız teyit etti.
Yalnız arkadaşlar kafama takılan bir konu var: Aracı yazılımla 200 bg. yaptırmış. Hep böyle binmiş. İlk başta yazılımlı olduğunu söylemedi.
Extra modifiye var mı diye sorunca söyledi. Yazılım hakkında bilgim olmadığından kafama takıldı. Yazılım araca zarar verir mi, ne bileyim piston, motor vs. zarar görür mü?Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
-
Üreticinin yapmadığı bir şey her zaman zararı olduğuna inanıyorum. Özellikle yüksek torkun şanzımana vereceği zarar
Göreceli bir durum. Düzgün olsa neden opel yapmasın ?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Sorun olup olmadığı aracı aldıktan sonra ortaya çıkar.. 1 hafta da belli eder kendini..)) şaka bi yana 50 binde problem olacağını düşünmüyorum ama ilerleyen zamanlarda motorun ömründen yiyeceği kesin..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kartalbeyFotolardan anladım ki burası İMES sanayi sitesi , dilerseniz ben irtibata geçip incelerim
Telefonum 532 5678433
Tek bir pürüz var. O da aracın yazılımlı 200 bg. olması.
Yazılım araca zarar verir mi, yazılımı sildirince araç eski orjinal haline döner mi? Yazılım olayından anlamadığım için Yazılım hakkıında bilgisi olan arkadaşlara soracam, bilgi dönüşü olunca son işleme geçecem.
Ertuğrulla da görüştük o da müsaitim dedi. Hayırlısı bakalım.Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
-
Yazılım nasıl varmıs yeni insignialarda bilmiyorum ama 30 hp bir sorun cıkartmaz benceBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Arkadaşlar bu yazılım olayı tam kara kutu. Sorunsuz çıkma, yada 3 ay sonra motoru ele alma riski var.
Sorduğum arkadaşlarda risk almaya değmez dediler. Sanırım bu araç olmayacak.
@ Ertugrulh @ kartalbey @ Yusuf_25 @ kdristnbl @FacomX
İlginiz, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hakkım saklı kalsın, size yakın muhitte başka bir araç denk gelirse tekrar rahatsız ederim. rolleyes clapclapÖfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gezgin_insigniaArkadaşlar bu yazılım olayı tam kara kutu. Sorunsuz çıkma, yada 3 ay sonra motoru ele alma riski var.
Sorduğum arkadaşlarda risk almaya değmez dediler. Sanırım bu araç olmayacak.
@ Ertugrulh @ kartalbey @ Yusuf_25 @ kdristnbl @FacomX
İlginiz, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hakkım saklı kalsın, size yakın muhitte başka bir araç denk gelirse tekrar rahatsız ederim. rolleyes clapclapSola Sinyal Devamlı Açık!
Yorum
Yorum