Duyuru

Collapse
No announcement yet.

otomobil açık arttırma sitelerini deneyen var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• otomobil açık arttırma sitelerini deneyen var mı?

Arkadaşlar bu gün internette dolaşırken "ikinci yeni" diye bir siteye rastladım. biraz inceleyip üye oldum. sonra bir araca açık arttırma için teklif vereyim dedim. teklif verebilmek için kredi kartından 500 lira bloke ediyorlarmış... tanıtım kısmında "çelik motor" güvencesiyle yazıyor ama tam da emin olamıyor insan. araçların açık arttırma başlangıç bedelleri çok düşük tutulmuş.

hiç kullanan var mı? siz ne dersiniz bu sisteme? eğer güvenilir adamlarsa teklif versek mi birkaç araç için?
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: otomobil açık arttırma sitelerini deneyen var mı?

Hocam şahsen ilk defa duydum...

Yorum

Hocam başlangıç fiyatları düşük evet, fakat bir kaç gün takip ettiğinizde sizde farkedeceksiniz ki; son 1 dakika da aracın fiyatı inanılmaz artıyor ve değerine geliyor. Kimi söylentiye göre ihaleyi "galericiler basmış", kimi söylentiye göre "ikiniciyeni.com ihaleye müdahale edip" son dakikalarda fiyatları arttırıyor. Sonuç olarak çok da cazip olmuyor. Aracı canlı görememeniz de büyük dezavantaj.

Yorum

Evet aracı canlı görememek dezavantaj ama ekspertiz raporu öyle ayrıntılı ki... ayrıca komisyonda almıyorlarmış; o zaman nereden kazanıyorlar acaba parayı...
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Kiralık araçları belli bir süre sonra açık arttırmaya çıkarıyorlar. Bahsedildiği gibi başlangıç fiyatları cazip tutuluyor ama gittigidiyordaki açık arttırma sistemi gibi son dakikada herkes birbiriyle yarıştığı için bazen piyasa fiyatının üstüne bile satıldığı oluyor. Aynı aracın açık arttırması bittiğinde aynı aracı ertesi gün görmenizde muhtemel teklif veren alıcı çoştuğunu anlıyor ve almaktan vazgeçiyor. Yatırdığınız 500 tl kaporada arttırma sonunda kartınıza iade ediliyor. Araçlar garenta ve garentapro şirketlerine ait. Plakalar çoğunluk pr oluyor. Bikaç gün beğendiğiniz bikaç aracın arttırmasının ne kadara bittiğini takip edin, aşağı yukarı aklınızda bir fikir oluşur. Araçların expertizleri çok başarılı bu arada, en küçük noktasına kadar belirtiyorlar.
          2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Araçların ekspertizleri kasa olarak çok iyi evet. Fakat elektronik, mekanik aksam yetersiz. Uzun süre takip ettim ama mantıklı gelmedi. Neredeyse tamamı kiralanmış şirket araçları. Kiralamada ne kadar dikkatli kullanıldığı soru işareti. Benim kafama yatmadı. Şikayetlere de buradan bakabilirsiniz;

https://www.sikayetvar.com/ikinciyenicom

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OttO
              Hocam başlangıç fiyatları düşük evet, fakat bir kaç gün takip ettiğinizde sizde farkedeceksiniz ki; son 1 dakika da aracın fiyatı inanılmaz artıyor ve değerine geliyor. Kimi söylentiye göre ihaleyi "galericiler basmış", kimi söylentiye göre "ikiniciyeni.com ihaleye müdahale edip" son dakikalarda fiyatları arttırıyor. Sonuç olarak çok da cazip olmuyor. Aracı canlı görememeniz de büyük dezavantaj.
              Otto hocamın bahsettiği gibi, Ankara da da beyaz oto bu işi yapıyo, hatta açık artırmaya çıkarmadan drek sattıkları da var, km çok düşük, 1-2 senelik araçlar. ama tamamının kmsi ile oynanmış. Ben 5.000 km de astraya bakmıştım, tabiçi şirket aracı olarak kullanılmış, beyaz, 1.3 dizel, hata boya yok ama aracın 5000 km de olmadığını nekadar detaylı temizlik yapılmış olsa da anlıyosunuz ve yanından uzaklaşasınız geliyor
              Hile hurda işler açıkçası. galericiler alıp insanları soyuyor.

Yorum

İşleniyor...
              X