Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"Yoksa kendinizden başka insigniada olsun istemiyor musunuz?" küfür müdür?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• "Yoksa kendinizden başka insigniada olsun istemiyor musunuz?" küfür müdür?

http://www.insigniateam.com/forum/in...topic=17705.80

Üstte linkini verdiğim ve Beschäler Insignia nickli arkadaşımızın daha doğrusu benden 9 yaş büyük göründüğü için sayın ağabeyimiz diyelim açtığı konuda yazdığı son cümlelerinin ardından konuyu kapatmış olması, orda cevap vermem gerekirken topiğin kilitli olması neticesinde burdan yazma hakkımı kullanmak zorunda bırakılmam v.s. nedenlerle bu konuyu açtım. Forum sakinleri arkadaşlar kusura bakmasın.

Efendim kendim 40 yaşımı geride bırakmış bir öğretmenim. Halen İngilizce öğretmenliği yapmaya devam ediyorum. Bugüne kadar farklı forumlarda admin. ve moderatörlük yapmışlığım da vardır. Nerde ne yazılır, ne yazılmaz az çok bilirim kısacası..
    Açılan konunun son cümlelerinde şahsıma yönelik kullanılan:

"Hocam Böyle Abık Subuk Kendinden Menkul Yorumlarla Forumun Saygınlık Ruhuna Aykırı Davranacak ve Tanımadığımız Karşıdaki Kişiye Laukayit Yorumlarda Bulunacaksak, Bi Zahmet Bunları Başka Konu Başlıklarında Yapalım.
    Okuması Yazması Olan, Konunun En Başında Bu Farların Nereden ve Nasıl Tedarik Edildiğini Okuyup Öğrenir.
    Bu Linklerde Bulamayan Vatandaş da, Az Yer Sekreter Tutar İnternette Araştırtır Buldurur, Alır."

cümlelerini kendilerine zerre yakıştıramadığım gibi hakaret olarak gördüğümü bilmesini istiyorum. Abuk subuk yorum yazmışım, forumun saygınlık ruhuna aykırı davranmışım, okumam yazmam yokmuş, okuyup öğrenmem gerekirmiş, az yeyip sekreter tutma gerekirmiş falan felan...

Bu cümlelerin sahibi 49 yaşındaki birinin 40 yaşındaki birine söylemesinde hiçbir sakınca görmüyor ve bu cümleler forumun saygınlık ruhunu bozmuyor, abuk subuk da değilse o zaman benim yazdığım tek cümle olan "Yoksa kendinizden başka insigniada olsun istemiyor musunuz? " yorumu tüm bunlara nasıl sebep oluyor hala anlamış değilim.

Üstelik aynı konu başlığında başka arkadaşlar da anlamamış veya öğrenememiş nerden temin edileceğini..acaba onlarda da mı okuma yazma yok? Onlarda mı anlayamıyor?

Size sadece şunu soracağım, bu üstte yazdıklarınızı hani olur da bir gün insignia severler ve kullananlar bir araya geliyor ya, belki bir gün ben de olurum, siz de olursunuz, yüzüme de söyleme cesareti bulabilir misiniz? Bu cümleleri sarfettiğinizde ortamın ne hale gelebileceğini düşünüyor musunuz? Asıl size yakışan bu mudur??

Tekrar forum sahibi arkadaşlardan özür diliyorum..ben konuyu kilitlemiyorum sayın abimiz gibi..
    Kalın sağlıcakla..
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Ynt: "Yoksa kendinizden başka insigniada olsun istemiyor musunuz?" küfür müdür?

kesinlikle yanlış zamanda yanlış algı ile edilen hani insanların sinirli ya da gergin zamanları olur öyle bir zamanda o abimizin o sözleri sarfettiğini düşünüyorum. Sanmıyorumki sizi kırmaya çalışmış olsun.
    O gün bende okuduğumda şaşırmıştım açıkçası biraz sert bir tepki değil mi diye?

Sizinde artniyet olmadan nüktedan bir şekilde yaklaştığınızı düşünüyorum.

Konuşarak çözülecektir yanlış anlaşılma olmuş diyorum
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
      kesinlikle yanlış zamanda yanlış algı ile edilen hani insanların sinirli ya da gergin zamanları olur öyle bir zamanda o abimizin o sözleri sarfettiğini düşünüyorum. Sanmıyorumki sizi kırmaya çalışmış olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kırkdaşlar olarak yanlış algı ile yazılmış 2 talihsiz yazı. Arkadaşlar yaşlanıyoruz artık. Kendimden örnek vererek söylüyorum yanlış anlaşılmasın; bir olay karşısında tepkim orantısız oluyor bazen.Hay Allah büyüklerimizi eleştirirdim bende aynısını yaptım diyorum sonradan.İnşallah bir buluşmada yüz yüze gelir,ve bu olayı gülüşerek tatlı tatlı istişare edersiniz.
        İkinizinde sadece yaş olarak değil Hayat tecrübesi,efendiliği,Eğitimini bildiğimiz için şaşırdım ve üzüldüm bu talihsiz ifadelere.
        Uzamayacağını da bir o kadar eminim.
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Bence de talihsiz bir açıklama olmuş.Bu açıklamada art niyet olduğunu düşünmüyorum ama Murat beyin hakkını araması doğal. Daha düzeyli ve nezaketli olmak zorundayız.
          OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer

Koskoca adamlarız gençlere örnek olacağız , el sıkışıp öpüşüp halledelim
            Bu arada bende edition a cosmo farını ilk uygulayanlardanım. O zamanlar tak çalıştır yoktu benimki biraz zor ve uzun olmuştu ama tam %100 uyumlu ve iç mekanizması orjinal cosmo parçalarıyla yapılmıştı belki bi nebze yardımcı olur, Hüseyin abi nin farları ebay ve aliexpress te satılıyor rahatlıkla bulabilirsiniz. Altta benim konum var size en azından farları getşrme süreciyle ilgili yardımcı olacaktır sağolun;
            http://www.insigniateam.com/forum/in...topic=15435.20

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Linki varmış zaten Hüseyin Ağabey paylaşmış,
              http://dectane.shopgate.com/item/35353739
              Ben daha önce getirttim, tecrübelerimi paylaşabilirim, kafanızda soru varsa buyrun

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sosyal medya gibi yazışma yöntemiyle haberleşme sağladığımız programlarda en çok ortaya çıkan problem , yazılan kelimelerin muhteviyatının yazan kişinin hissiyatına değil okuyan kişin hissiyatına bağlı olması.Son derece masum hane yapılan bir şaka veya sitemkar bir ifade de bile kelimelerin hissi olmadığı için okuyan kişi bu hissi kendisinin içersin de bulunduğu duruma göre yorumlayıp cevap veriyor. bence okuduğumuz her kelimeye yazanın ne mana verdiğini düşünerek hatta böylemi demek istiyorsun diye sorarak cevap vermek daha doğru olur. sonuçta kimse kimseyi kırmak için yorum yapmaz diye düşünüyorum. burda da böyle bir durum söz konusu ola bilir. tatlı olalım,tatlı yiyelim,tatlıya bağlayalım

Yorum

Gençler ayıp oluyor
                  Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor,gün birlik olma günü
                  Gereksiz olayları gündeme taşımamak gerekir biz bir aileyiz hiç gerek yok gerçekten.
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                  X