Ynt: Yeni vergilendirme sistemi...
AB serüveni neden bitiyor?Talepleri aklı selim hiç bir insan kabul edemez.He beni avrupalı yönetsin fetoşa pkklısına dokunmayayım,sınır ötesinden her gelen bombaya ses çıkarmayayım,yanımda masumlar katledilsin,sınırdan milyonlarca insan bana gönderilsin.Yıllardır kuzu politikası ile ufak ufak parçalanmaya devam edelim. Sussam istediğim araca binmeye devam edeceğim,işlerim aksamayacak,her gün kuru soğan değil et yiyeceğim.bana birşey olmasın mantığımı? Hükümetler geçer gider.Hepimizin yaşı karşılaştırma yapacak kadar var.Dinine milletine savaş açan varsa elbet bu millet karşısında hep duracak.Varsın kuru soğan yiyelim. Yeterki avrupalının boyunduruğu altına girmeyeyim.Diğer saydıklarınızda hükümetin devletin değil,çok övdüğümüz avrupanın abd nin eserleri.15 yıldır dış politikada laf sahibi olduk.Ekonomi 3 ay kötü gitti felaket çanları çalmaya başlayanlar var.15 temmuzu başka bir devlet geçirse bizden beter olurdu.Hala ekonomi anlamında ciddi saldırılar var.Diğeri gibi sokakta olmadığı için kamuoyu oluştrumakta ve tespiti zor. Herhaldeki dış mihrakların oyunu bu yaşananlar.Devleti zaten millet yönetiyor.15 temmuzda sokaklardaki insanları milletten saymazsanız aksini düşünürsünüz o zaman.
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
Yorum