Duyuru

Collapse
No announcement yet.

28-33 bin TL arası araç önerisi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 28-33 bin TL arası araç önerisi?

Arkadaş için arac bakıyoruz. İlk aracı olacak.

Listemizde; corsa, astra, getz, i20, c4, cruze, kia rio vs vs... baya kalabalık. kia ve bir kaç marka haric coğu marka aracın bu rakam aralığındaki araçlarının neredeyse tamamı ya ağır hasarlı, ya da komple boyalı veya km oynadım diye bağırıyor. Önerileriniz var sa memnun oluruz. Ben kendisine kia rio dizel önerdim. Nispeten uygun fiyat. Bu araç hakkında bilgisi olan varmı ?

linkler;
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...51221848/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...55552079/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...55523246/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...55194690/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...11378200/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...44708629/detay

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: 28-33 bin TL arası araç önerisi?

Corsa bakin agabey
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bakalım bi ona da.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Kia hakkında bilgim yok ancak aracı alacağınız arkadaş genç bi arkadaş ise ben Fiat punto öneririm, o fiyat aralığında cam tavanlı dizel bir araç bulabilirsiniz tahminimce.
        Şahsen benimde ilk aracım Fiat punto idi, şehir içinde zevkli bir araç yokuş kalkış destekli sunroof lu bir araçtı yedek parça sıkıntısı yok uygun fiyatlar üzmez diye düşündüğüm bir araç şimdiden hayırlı yolculuklar.

Yorum

Corsa 1.2 bulunur. Corsa bakın.

Yorum

Eski bir Corsa 1.2 kullanıcısı olarak, 1.2 easytronic Corsa'yı ŞİDDETLE tavsiye etmem, kesinlikle uzak durulması gereken bir şanzımandır.
            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

cruze'u da eleyin. Tecrübe ile sabit...

Yorum

Cruze' motor ve kalite haric pek bir olumsuz yanını görmedim. Bilmediğimiz başka yönü varmı ? 2010 115, 2011 otomatik 124 bg Detition plus kullanmıstım.

easytronic şanzıman tek kavrama oluşu konforsuzluğundan mı yok sa kronik problemlerinden mi uzak duralım?

Yorum

124 bg motor performansı standart atmosferik bir motor ile aynı teknik verilere sahip olsa da bizim cruze performansta vasat olduğu gibi birde hem benzinde hem de lpg'de yakıtı damacanadan su içer gibi içiyordu mubarek. Kalite konusunda katılmıyorum, gayet kaliteli ve güvenlikli bir araba, bizim insignia'ların amca oğlu bir nevi GM malı. Parçaları bile aynı yedek parçada sıkıntı çekilmez. Otomatik şanzımanlısını ben de tavsiye etmiyorum hem konforsunz hemde zaten tırpanlı olan güçten daha da çalıyor. Kronik olan problem pek karşılaşmadık ama benim insigniada da çekmiyor değilim. İnsigniamın ABS ışığı yanıyordu, Stabili Trak, servise gidin diye uyarı çıkardı. Özel serviste arızaya bakınca sağ tekere ait abs ve esp sensörünün bağlı olduğu, aracın hızını ölçen kablonun arıza verdiğini öğrendik. Durduk yere çıkardı arızayı. Formda bu problem hakkında daha önce açılan başlıklarda birçok arkadaşın bu sorun ile karşılaştığını, seebinin ise sağ tekerin tam dönüş yaptığında bu kablo demetinin standart ölçüsünün biraz az olmasından dolayı zamanla gerilmeye bağlı olarak aşındığı, bu sebeple bu arızayı çıkardığını okudum. Yaptırcaz bakalım ama gına gelmeye de başladı hani bu şapkadan çıkan süpriz tavşanlardan...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                    Cruze' motor ve kalite haric pek bir olumsuz yanını görmedim. Bilmediğimiz başka yönü varmı ? 2010 115, 2011 otomatik 124 bg Detition plus kullanmıstım.

easytronic şanzıman tek kavrama oluşu konforsuzluğundan mı yok sa kronik problemlerinden mi uzak duralım?
                    Konforsuzluğundan uzak durun, özellikte yokuşlarda araç kafayı yiyor.
                    Hemem hemen haftanın 4-5 günü kullandığım bir yokuş var, malum yokuş olduğu için ne hızlı ne yavaş gidebiliyorsun. Araç 1. viteste çıkmaya başlıyor sonra 2 ye geçiyor, 2 de araç yemiyor, tekrar 1 alıyor sonra, devir fazla geliyor tekrar 2 ye sonra 1' derken yokuş bitiyor
                    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Kolay gelsin. Malum herkesin araç aradığı bir aralık. B sınıfı bir hatchback güzel bir başlangıç olur. Sonrasında alacağı C sınıfının değerini bilir. Listedeki Cruze ise bence sadece dizel alınmalı. O da aralığın dışında kalıyor. B sınıfı benzinli ise küçük motor olacağı için sadece ilk acemiliği atılmak için alınmalı. Sonrasında kullanacağı turbo dizel O'na jet motoru gibi gelir. Ancak daha önce bir araç kullandıysa ve ilk defa sahip olacaksa B sınıfı dizel en uygunu olur. Başlangıçta beygiri düşük diye mızmızlanabilir ama torkun tadına varınca beygiri görmez. Arkadaşımın ilk arabası 1.4 benzinli 207 idi. Sonra 75'lik dizel Clio'ya geçti, dünya varmış dedi. Şehiriçinde çekişi yüksek olduktan sonra beygiri yetmeyen araç yok.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

cruze almayın ne alırsanız alın

Yorum

İşleniyor...
                        X