Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu İnternet Sitesine Dikkat!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu İnternet Sitesine Dikkat!

Merhaba İnsigniaTeam’ın değerli üyeleri.

Bir çoğumuz gibi ben de uzunca bir süredir internet üzerinden gerek yurt içinden ,
    gerekse yurt dışından alış veriş yapmaktayım. Daha önce hiç yaşamadığım bir
    olayı sizlerle paylaşmak istedim.

Eşim bana bir link gönderdi ve oradaki ürünü satın almamı rica etti, ben de
    kargo ücreti dahil 149.- TL kapıda kredi kartı ile ödenmek üzere sipariş verdim.
    kombindunyasi. net adlı site meğerse tam organize bir dolandırıcılık şebekesiymiş

Bu siteden yaptığım alış verişte gönderilen ürünler Çin malı, 'zehirli' tabir edilen cinsten,
    deri görünümlü spor ayakkabı, çanta vs aslında plastikten üretilmiş, gümrük kaçağı,
    kontrolsüz, sağlıksız ürünler. 149.- TL ödediğim mallar 19.- tl bile etmez. Bu sahte ürünlerin
    iadesi için derhal harekete geçtim, ancak satıcıya ulaşmak mümkün olmadı.

Sitede 'müşteri hizmetleri' için verilen (0212) 9633454 nolu telefona cevap verilmemekte,
    bir karşılama anonsundan sonra müzik dinletilmektedir. Site künyesinde adı geçen Vera
    Moda Giyim Tic.Ltd.Şti gerçekte var olmayan sahte bir oluşum . İrtibat için verilen (0212)5499410
    numaralı telefon bir fax cihazına bağlı. Bu numara kullanılarak yapılan 'iade' taleplerine hiçbir
    şekilde cevap verilmiyor.
    Sahtekarın kırk gömleği olur, birini çıkarır birini giyer derler, gerçekten de öyle. Siteden
    siparişi veriyorsun, bir başkası kargoya veriyor, bir başkası fatura (sahte) düzenliyor, üzerinde
    bir telefon numarası bile yok. Ayrıca , Aras Kargo (kapıda kredi kartı ile ödeme) adını ve
    itibarını kullanıyorlar ve adeta suç ortağı yapıyorlar. İşin daha da ilginç tarafı Aras Kargo
    ‘bizim görevimiz malı teslim edip parayı tahsil ederek ilgili şirkete göndermek’ diyerek işin
    içinden sıyrılmaya çalışıyor. Aslında, bilerek veya bilmeyerek aracılık ettikleri bu dolandırıcılık
    olayında mağdur olana yardımcı olmak zorundalar. Ödediğim para kime gönderildi, adı,
    adresi, açık kimliği, iletişim bilgileri? Bunları benimle paylaşmak zorundalar.
    Bu bilgiyi paylaşsalar ben uğradığım zararı telafi etmesini bilirim, yeter ki muhatabımı bulayım.

Aras Kargo gibi tanınmış bir kurumun, bu nevi bir organizasyona alet olması ayrı bir konu. Ancak,
    müşterilerin şikayetlerini dinleyip mağduriyetin izalesi için yardım edecek bir muhatap
    bulmak mümkün değil.

Aras Kargo resmi internet sitesinde iletişim bilgisi paylaşmış, fax numaraları vermiş. Genel
    Müdürlüğe , Bölge Müdürlüğüne fax göndermeye çalıştım, nafile...

Tabii ki ben bu işin peşini bırakmayacağım, yarın, öbür gün elimdeki kanıtlarla savcılığa suç
    duyurusunda bulunacağım , ister istemez Aras Kargo’nun da adı karışacak. Yargılama aşama-
    sında onlar da davalı taraf olacak. Oysa sesime kulak verip bu meselenin üzerine gitseler,
    sahtekar ve dolandırıcı çetesine daha fazla alet olmayıp sözleşmelerini fesih etseler,
    bu sahtekarlar yeni kurbanlar bulamazlar.

Bu sahtekar ordusunun bilgilerini benimle paylaşsalar, yasal yola başvurmak için paravan
    sahte şirketler/şahıslar ile uğraşıp zaman kaybetmezdim. Somut , gerçek verilerle yola çıkar,
    bu şebekeyi adaletin pençesine teslim ederdim.

Bu işin peşini bırakmayacağım, gelişmeleri de buradan sizlerle paylaşacağım. Sizler (her ihtimale karşı)
    Kombindunyasi.net adresini bir yere not edin, benim gibi tongaya basmayın ihihi

Ynt: Bu İnternet Sitesine Dikkat!

Hep söylüyorum...Bu ülkenin en büyük problemi "Kimse bedel ödemiyor..İnsanların yaptıkları yanına kar kalıyor." Mevcut CMUK açıkça şunu söylüyor..Hırsızlık dolandırıcılık sahtekarlık serbest..Hiç bir cezai yaptırım yok....

Yorum

Geçmiş olsun.
      En güvenli yöntem; 3-5 pahalıda olsa bilindik sağlam sitelerden alış veriş yapmak.
      Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Geçmiş olsun.
        .
        Bende bebek ürünleri satan bir mağazada benzer durum yaşadım.
        .
        Kapıda ödeme ile verdiğim siparişi göndermediler. Sitede verilen hiçbir telefon numarasına ulaşamadım. Çalıyor ama açan yok. Bir hafta bekleyeyim dedim. Belki ürünler gelir ama hiçbir gelişme olmadı.
        .
        Açık adresim ve telefonumu vermiştim. Sonra tarayıcı verilerini temizledim. Bir daha ulaşamadım siteye isminide unuttum. Öyle bilindik bir site değildi.
        .
        Bundan sonra böyle bir siteden alışveriş yaparsam önce telefon açıp stok sorarım.
        İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Gecmis olsun

Bilgilendirme icin tesekkurler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ülkemizde hırsızlığın cezası yok ne yazıkki hatta büyük çapta olursa ödülü bile var

Yorum

Geçmiş olsun. Böyle durumlara karşı herkes uyanık olmalı. Kıyafet gene neyse de adamlar merdiven altı üretimi silah satıyorlar, sonra haberlerde izliyoruz yeğeni dayısını öldürdü diye angry

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Necmettin Abi sen de tongaya düşersen biz ne edek... Geçmiş olsun. sonuca ulaşıp hem maddi kaybınızı telafi eder hem de cezalarını almalarını sağlarsınız inşaallah
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                X