Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia'ya 3 cü kez geri dönüş renk seçimi..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia'ya 3 cü kez geri dönüş renk seçimi..

Orjinal yazı sahibi: YILDIRAN
    Siyahın görüntüsü bambaşka beyaz renk genelde fiat ve toyota marka araçlarda çok tutuluyor ama opel insignia cosmo da pek hoş görünmüyor siyah veya koyu gri renk arabayı daha gösterişli kılıyor işin açıkçası ben buradayım diyor tabii karar sizin
    sizinle ayni fikirdiyem ben de siyahtan yanayim siyah renk arabayi daha heybetli gösteriyor. ama çoğunluk beyaz diyor kararsiz kaldim
    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

siyah çok yakşiyor ama çoğunluk beyaz diyor coğunluğa uyucam
      ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
        Siyah, daha cok yakışıyor.
        Derdi bitmez nazlıdır. Beyaz kadar kolay değildir.
        daha önceki eski kasa insigniam siyah renkti siyah ban başka daha ağır duruyor ama burda ve çevremdeki arkadaşlar coğunluk beyaz diyor

Yorum

bu arada 2015 model 1,6 cosmo paket dizel 22.000 km araba de 90 bin tl. fiyat nasil iyimi arkadaslar?

Yorum

Beyaz iyidir.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
            X