merhaba arakadaşlar kısmet olursa yarin 3 cü kez 1.6 CDTI Cosmo insignia sahibi olacam yanlız renk konsuda karasız kaldım daha önce iki insignia aldim ikisi'de siyah renkti siyah daha heybetli görünüyor bana göre yanliz. ama bir daha siyah araç almayacam dedim en ufak çizigi kiri gösteriyor bakımı biraz zor olduğundan dolayı.bu gün aracı aldım kapora verdim 2 beyaz renk bir siyah ren araç var yarına kadar renkte karar vermem lazım.banana göre siyah renk daha cok yakışıyor Insignia tekrar siyahı seçtim ama çevremdeki arkadaşlar tandiklarim makyajli Insignia beyaz renk daha çok yakışıyor dıyorlar kafamı karaştı..bende renk seçimini yarin yapacam dedim bide sizlere tanışmak istedim..(Insignia hani renk yakşıyor) siyahmı beyazmı? cevaplarinizi bekliyorum
ayrica alacağım araç 2015 model 2.2000 KM.1.6 CDTI Cosmo fiyat 90 bin iyimi sizce? şimdiden verceğiniz cevaplar için teşkkür ederim saygılar...
ayrica alacağım araç 2015 model 2.2000 KM.1.6 CDTI Cosmo fiyat 90 bin iyimi sizce? şimdiden verceğiniz cevaplar için teşkkür ederim saygılar...
Yorum