Denetleniyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Şu an ne yapıyorsunuz ?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post
Kolay gelsin...Bende mezarlığa gidiyorum....Pederi ziyarete...Daha alışamadık.....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Bende rutin olarak işyerinde aklıma geldikçe insigniateam ziyaretlerimi gerçekleştiriyordum ki sizin mesajınızı görüp gerçekten çok üzüldüm. Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun. İnsan alışamıyor dostum ne kadar zaman geçsede. Ben babamı kaybedeli 9 sene oldu hala yokluğuna alışamadım
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post
Kolay gelsin...Bende mezarlığa gidiyorum....Pederi ziyarete...Daha alışamadık.....
Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T 2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oguz:) View Post
fazla aktif olmasamda hergün siteye giriyorum. Mesajınızı görünce duygulandım. Bende 25 gün önce kaybettim babamı. Kaybettim diye Yazarken bile zorlanıyorum. Yaşları ne olursa olsun biz ne kadar büyümüş olsakta onlara hep ihtiyacımız olduğunu daha iyi idrak ettim. Babanız yaşıyorsa hiç vakit kaybetmeden öpün sarılın bulunduğunuz vaktin değerini bilin. Onlarsız hayat yarım ve yaralı yaşanıyormuş. Doktor Arkadaşım acın azalacak Özlem artacak dedi. 25 gün geçti acısı taze özlemi kat kat arttı. Allah cc herkesin ölmüşlerine rahmet eylesin. Sevdiklerine de sabırlar versin.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum