İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
3008 ve 5008 gerçekten çok güzel olmuş, izlerken videoyu hazırlayan kişi gibi ben de sürmek istedim.
i30 Hyundai'ın geldiği noktaya yakışmayacak şekilde tam bir taklit olmuş, hele arkası adeta "makyajlı Golf"... Tasarımlarda esinlenmeler olabilir ama bu araç için fazla esinlenmişler.
"Sorunsuzluk" konusu Japon otomobil severlerin "güvenli liman"ı... Savunacak bir yön bulamadıklarında "ama sorunsuz" diyorlar, sanırsın ki hepsi aldığı aracı 500.000 km kullanıyor... Ben 65.000 km Peugeot 207 kullandım, şimdiki aracım Megane 3 ST ve 95.000 km'de... Bu araçların 2'si de hiç arıza yapmadı ve 1-2 çıtırtı dışında hiç eskime belirtisi yok. Atmosferik olup da klima açmaya korkacağıma ya da 4-5 kişi yokuş çıkarken vites düşüreceğime 100.000 km'de bir arızalanan ama çekişi iyi turbo benzinli veya turbo dizeli kat kat yeğlerim.
Dün Türkiyede yeni 3008 satışa sunuldu, 88.000 liradan başlıyor, en dolu GT versiyon dizel otomatik 134.000 lira (deri ısıtmalı koltuk hariç). Araba çok çok güzel özellikle içi insanda şimdiye kadar bizim kullandıklarımız neymiş hissi uyandırıyor. Gidip de bu saatten sonra benzer fiyatlara qashqai, kadjar, crv vs alanların aklına şaşarım. Tabi ki ilk üretim hatalarına karşı en az 6 ay sonra falan almak lazım.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yaklaşık bir aydır jeep-renegade takip ediyorum. 100 bin liraya benzinli-dizel en fulunu alıyorsun. Cam tavan vs baya doyurucu. Artı jeep marka imajı. B sınıfı crosover dolayısıyla qasqaiden küçük. 2017 de makyaj görecek.
Canlısını göremedim. Renegadeye ne dersiniz arkadaşlar.
Bazen yolda hareket halinde görüyorum şaka gibi duruyor, hiç albenisi yok, fotoğraflarda göründüğü gibi değil, ilk zamanlarda fotolarını gördüğümde bayağı hoşuma gitmişti oysa.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Kadjarı'ı ve Qashqai'yi ancak 4 çekeri için tercih edebilirim. Ancak 3008'de o paralara 4 çeker vermeyeceklerse ayıp ederler.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum