Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Paris Otomobil Fuarı
Collapse
X
-
Ynt: Paris Otomobil Fuarı
Hundai i30 radikal şekilde değişmiş. ilginç olmuş.
honda yine şahsına münhasır garip tasarımla benim alıcım belli diğerleri sizin olsun tarzı demiş. haitback bana güzel geldi ama tabiki standart donanım o değildir fuarlıktır
5.nesil Micra gayet hoş.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
Yorum
-
Yeni 3008 ön talep için formu doldurmuştum, bugün aradılar bayiden 2.0 dizeli gelecekmiş, 1.6 dizeli belli değil dediler. Eminim yılda 100.000 tane falan 2.0 dizel satar bu adamlar. Süper zekalara bak 2.0 dizelmiş, kim alabiliyorsa 2.0 dizel hem de peugeotahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mozartoOrjinal yazı sahibi: gezgin_insigniaOrjinal yazı sahibi: mozartoGözlerim yeni insignia.yı aradı...
Orjinal yazı sahibi: InsigniaOrjinal yazı sahibi: gezgin_insigniaOrjinal yazı sahibi: mozartoGözlerim yeni insignia.yı aradı...Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gezgin_insigniaOrjinal yazı sahibi: mozartoGözlerim yeni insignia.yı aradı...
Yorum
-
Yeni civic önce atmosferik lpg li motorlar ile gelecek. Sonra 1.5 turbo olan gelecek.
.
Atmosferikler 10 ekimde test sürüşüne çıkarılacak.
.
Bu devirde 1.6 atmosferik motor bilime hakaret gibi. Herkes bi sorunsuzluk tutturmuş. Sanki turbolu araçlar sürekli servise gidiyor: bi honda nin atmosferigi sağlam.
.
Birde donanımı ve istediği fiyatı görünce insan iyice sinir oluyor. En dolu lpg li araca 96000 istiyorlar.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
Yorum