Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ford Tourneo Courier - fikir paylaşımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ford Tourneo Courier - fikir paylaşımı

Biraz muhabbet, biraz da fikir alışverişi yapalım istediğimden laflaya laflaya yazıyorum.

Malum hala araç arıyorum. Piyasanın fazlasıyla yükselmesi bu süreci kaplumbağa hızına düşürdü.
    Olmadık araçlara, saçma sapan fiyatlar isteyen ve ne üdüğü geçmişi belirsiz araçlara denk gelmekten usandım. Para aynı, piyasa yükselmiş olunca daha da zorlandık.
    Sattığım rakam seviyelerinde bulduğum araçlar hiç te iç açıcı değil artık. Sanayi de usta abimiz bir araç önerdi. Ford Tourneo Courier 1,6 dizel.
    Üzerine para eklemeyi düşünmediğimden ve imkanlar henüz olgunlaşmadığından ötürü bu alternatif farklı olarak gözüme girmeyi başardı doğrusu. Oldu bitti doblo kullanmayıda hep sevmişimdir

İlk anda yuh oh,, olmaz daha neler gibi triplere girsem de sonradan sonraya kullanıcı kesiminin ticari den çok hususi olup gayet aile aracına yönelik bir çizgisi olduğunu gördüm.
    Ford sitesinde bile bebek puseti resimleri ne bileyim, bisikletli gençlerden oluşan gezenti tiplerin fotoğrafları var araç ile alakalı.
    Donanım paketini incelediğimde full' titanium plus olarak geçiyor. İkinci el 2015 - 2016 hususi ruhsatlı 55-57 arasında daha 6 - 7 bin km lerde oldukça fazla var.

Mesela;
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0623883/detay/
    Gibi örnekleri var. Baktıkça da baya baya ısındım. Bir de tamamen yerli mühendislerin arge çalışması sonucu Türkiye'de doğmuş araç.

şuradan da donanım tablosuna bakarsanız;
    http://www.ford.com.tr/ticari-aracla...onanim-tablosu
    Baya baya dolu olduğu görülüyor. Koltuk ısıtma da unutulmamış.

İnceleme videolarını izlediğimde;
    https://www.youtube.com/watch?v=5WOCowSGdIU
    https://www.youtube.com/watch?v=xDyK-L0UIYU

Sizinde fikirlerinizi alayım dedim.
    Bu alanda olmasa da bu araca benzer B-MAX da hoşuma gitti. Tabi incelemeye başlayınca 305 litre bagaj hacmini görür görmez üzüldüm. Bir de orta direk yokmuş yaw

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: Ford Tourneo Courier - fikir paylaşımı

Ali Bey merhaba,

Bu arabayı bende bi ara incelemiştim, ticari araçlar arasında tipi en düzgün araç bu süspansiyonlar oldukça sert ama iç plastikleri kaliteli.

Yorum

Güzelmiş ben bunlarda bu kadar detay olduğunu bilmiyordum. Düşünülebilir gerçekten. Bu arada temiz az km'li, dizel megane coupe arayan varsa haber et, sen iyice piyasaya girmişsin
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşyerimde 1.5 75 hp 2 kapalı kasası 1 adette koltuklu olanı var.Motor aracı götürüyor işte,1.6 dizel 95 hp mutlaka daha iyi olacaktır.Aracın yoltutuşu çok iyi.Çoğu binek araçtan daha iyi yol tuttuğunu söyleyebilirim.Konfor olarakta oldukça iyi,daha önce bipper ile gittiğim yolu bunla gidince beni kesinlikle daha az yordu.Hatta eski bipperları teslim edip bunları aldığımızda personel eşşekten inip ata bindik dedilerdi.
        İç kısım komple sert plastik,titanium plus donanım muhtemelen daha farklıdır.Kısacası alınası bir araç.Ancak yine de ben yerine Bmax yada Cmax düşünürdüm.Kullanışlı mı evet kullanışlı ama bir ticari araç sonuçta.Otomobil tadı alamazsın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...46188942/detay
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ali bey senin bu araca uzun süre bineceğini düşünmüyorum, arkadaşlar insignia ları satmayın çok ararsınız

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Fiyat sattığın araç ile aynı. Belki biraz daha az yakar ama bu tipinden donanımına güvenliğinden sürüşüne kadar Bambaşka araçlar. Beklentin bagaj ise bu daha büyük değil. Şahsi fikrim önceki araçtan sonra bu araç 1 hafta durmaz sizde. Kullanmaya başlayınca bu Aracın her yerinden ses duyarsınız. İnsignia St satıp bu ticari iş makinesine binmek için eşlerin kıskançlık Yüzünden baskı ile yaptıracağı bir işlem olabilir anca. )
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

sana güzel bir alternatif sunayım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...31999486/detay
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Yok bende alıyorum demedim yaw
                Sadece bütçeye göre olabilir araçlara baktığımda en iyi alternatifler arasında geziniyor bu araç. Tabi titanium plus donanımlısı.

Şöyle bir bakın 55 bandında gerçekten binilesi geçmişi temiz yakıtı dizel araç yok gibi birşey. Çok az yani.
                Fikirlerinizi aklımda tutuyorum.

Salihli' de satılık bir tane varmış. ruhsatı kamyonet ama bana gelmez. Fakat bir gidip merakımı gidereceğim.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                  sana güzel bir alternatif sunayım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...31999486/detay
                  Evet buna da bakmıştım. Sağlam alternatif tabi.

Yorum

Abi o fiyatlara focus veya astra sedan, c-max, mokka tarzında araçlar bulabilirsin. Ticari araçlarda hem değer kaybı daha fazla olacaktır, hem de kusurları çok batacaktır gözüne. Şahsi fikrim bu tip connect ve doblo tarzı araçlar öok iyi bir ikinci araç olabilir.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Kamyoncu mu oldun toprağım ihihi ihihi ihihi
                      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ay sonu falan ordayım. ÖTV ye falan zam gelcekmiş bi günde satışı yapar dönerim. Sana 70 olur. Cam suyu bile yetkili serviste değişmiş bir araç.. bırak turneyo murneyo.
                        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İzmirdemi?
                          Buluşma yaparız

Yorum

ALi sen araba falan alamazsın ihihi

Yorum

Seninkini alayım. 40 lira veririm. Cevabı özelden ver

Yorum

İşleniyor...
                              X