Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÇORUM OSMANCIK RADAR SOYGUNCULUĞU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ÇORUM OSMANCIK RADAR SOYGUNCULUĞU

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
    62 ile Çorlu'da ceza yedim, aynı yerden beraber çalıştığım mühendis arkadaş 79'la geçti 399 ceza geldi, afedersiniz b.ku çıktı bu işin, yakında insanlar cinnet geçirip girecekler bu kameralara...
    Haha Özdemir bana cezalar gelsin bak gör cinnet nasıl geçiriliyor
    İlk çağrı dan başlıcam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
      62 ile Çorlu'da ceza yedim, aynı yerden beraber çalıştığım mühendis arkadaş 79'la geçti 399 ceza geldi, afedersiniz b.ku çıktı bu işin, yakında insanlar cinnet geçirip girecekler bu kameralara...
      Haha Özdemir bana cezalar gelsin bak gör cinnet nasıl geçiriliyor
      İlk çağrı dan başlıcam
      Haketti, memleketinin tedesi zarar göreceğine Çağrı fiziksel zarar görsün memleketinin kaldırımları yapılacakmış

Yorum

http://www.milliyet.com.tr/suruculer...onomi-2307728/
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Tüccar zihniyeti...

Yorum

Her şeyi abartıyoruz.

* Yollarımız berbat, trafik levhaları hatalı, gece ışıklandırmaları yetersiz, ama olmayacak yerde radarlarımız var. (Örnek Tekirdağ- Keşan arası)
            * Dizilerimiz rüya gibi. Herkes yakışıklı, herkes güzel, herkes zengin, herkes iyi, herkes kötü. Sevinçler abartılı, üzüntüler komik.
            * Palyaço zenginiyiz. İllaki kıyafete gerek yok. Eskiden gülüyordum şimdi ise utanıyorum.

Beğenmediğimiz Avrupalılar bizden daha adam, daha anlayışlı. Umarım yapmacık uygulamalardan kurtuluruz.

Yukarıda yazdıklarım öz eleştiri içerir

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
              Her şeyi abartıyoruz.

* Yollarımız berbat, trafik levhaları hatalı, gece ışıklandırmaları yetersiz, ama olmayacak yerde radarlarımız var. (Örnek Tekirdağ- Keşan arası)
              * Dizilerimiz rüya gibi. Herkes yakışıklı, herkes güzel, herkes zengin, herkes iyi, herkes kötü. Sevinçler abartılı, üzüntüler komik.
              * Palyaço zenginiyiz. İllaki kıyafete gerek yok. Eskiden gülüyordum şimdi ise utanıyorum.

Beğenmediğimiz Avrupalılar bizden daha adam, daha anlayışlı. Umarım yapmacık uygulamalardan kurtuluruz.

Yukarıda yazdıklarım öz eleştiri içerir
              Altına imzamı atarım

Yorum

https://www.youtube.com/watch?v=yPDnoSK70dY

Çok heyecanlı ve zevkli hahahahah

Yorum

haha haha haha
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hemşehrilerim geçirmiş bile.

https://www.youtube.com/watch?v=STZ2LNn8fFU

Otobandan çıktıktan 100 mt sonra objektife gülümseyip zeytin demeyi unutmayın. Millet kar maskesi takp plakasız araçlarla bunları yıkmalı.Kamu malına zarar verene kızan bir insana bunu söyletenleri Allaha havale ediyorum.Edirne İnsanı sakindir.Devletin öngöremediği tüm pilot uygulamalar burada başlatılıyor.Önceki uygulamaların patlamasıdır bu. )
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                      Hemşehrilerim geçirmiş bile.

https://www.youtube.com/watch?v=STZ2LNn8fFU

Otobandan çıktıktan 100 mt sonra objektife gülümseyip zeytin demeyi unutmayın. Millet kar maskesi takp plakasız araçlarla bunları yıkmalı.Kamu malına zarar verene kızan bir insana bunu söyletenleri Allaha havale ediyorum.Edirne İnsanı sakindir.Devletin öngöremediği tüm pilot uygulamalar burada başlatılıyor.Önceki uygulamaların patlamasıdır bu. )
                      Aynı yerde bende 400 TL ceza ödedim. Sıkıysa doğuda elli tane radar kursunlar bak ne oluyor. Ertesi gün tüm radarlar delik deşik olur. Doğuda mobesa modası bu tarafta Radar modası. Ucuz delikanlıyım çünkü. Gücüm buna yetiyor ne yazık ki.

Yorum

En son 56 ile ceza maad yedim..))) 189 tl indirimli 141.5 ödedim.. dknow

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

https://www.youtube.com/watch?v=qiwxI3uXBKY

! No longer available
                          InsigniaTEAM

Yorum

Hadi gözümüz aydın tuzak radarlar bakanlık tarafından kaldırılıyor

Yorum

Benim arkadaş Edirneli memlekete gitmiş.Sabah erken kalkmış ciğer yemeye gideyim demiş.Bu kule radara yakalanmış 58 le yediğim ciğer bir tarafıma oturdu diyor.Soygunculuk resmen.
                              2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                                Hadi gözümüz aydın tuzak radarlar bakanlık tarafından kaldırılıyor
                                Mesajı yazdığın tarihi bir yere not et lütfen, ülkemizde işleyiş şu şekilde olur;

* Kule radarlar il yönetimine teslim edilir. Hedef aşırı hız sebebiyle trafik kazalarını önlemektir aslında ...
                                * Fakat il idaresindeki kanun uygulayıcılarının insafına göre, tahsilat mantığıyla hareket edilir.
                                * 66 km/h ile cezalar yağmaya başlar. Tek derdi hastaneye yetişmek olan gariban emekliye de radar cezası gelir.
                                * Zavallı emekli ne yapacağını şaşırır. İlindeki trafik bürosuna gider. Derdini anlatır. Trafikçi abiler derler ki, amca senin durumunda bir sürü vatandaş var. Biz ne yapalım. Git mahkemeye ver, savcıya git derler. Gariban adam ne yaparsa boştur, mecbur cezayı öder.
                                * Kule radarların konulmasından sorumlu vali bey makam aracı ve korumalarıyla toplantıya gider. Kula radarların önünden jet gibi geçer. Ceza yemiş olan zavallı emekli amcamız da bunu görür...

- Emekli amcamız Vali bey için ne düşünür ???
                                - Haktan bahseden Vali bey, vatandan bahseden vali bey, iyilikten bahseden Vali bey, devlet halk için vardır felsefesini benimsemiş vali beyin yaptığı doğru mudur ?

Doğrunun ne olduğunu bir anlatabilir mi ? Ben anlatamam, sustum bile...

Yukarıda yazılanlar hayal ürünüdür, gerçekle bir ilgisi yoktur, masaldır.

Yorum

İşleniyor...
                                X