Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kredi ile araç satışı güvenlik riskleri ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Umut Bey kardeşim, hiç çekinecek bir şey yok. Bazı bankalar talep olduğu takdirde kredi teyidi için yazı veriyor, bazıları vermiyor.
    Ama hiç sıkıntı yok, noterde satış yapıldıktan sonra satış sözleşmesini bankaya e-posta veya fax ile gönderiyorsunuz, anında
    elektronik ortamda 'hak mahrumiyeti' şerhini koyuyorlar, ondan sonrası sizi ilgilendirmiyor. Trafik sigortası, kasko vb sizi hiç bağlamıyor.
    Banka ile müşterisi arasındaki bir meseledir. Karatay'ı sattığım arkadaş da bir kısım ödemeyi (15.000) elden yaptı, bakiye için taşıt kredisi
    kullandı, satıştan sonra daha noterden çıkmadan para benim hesaba geçti bile, sıkıntı yok
    Abi hangi banka bu.İşbankası benim hesabıma atmıştı ben satıcıya göndermiştim.Bütün bankaların dediğin gibi yapması gerek aslında.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İş Bankası. Evvelden satış sözleşmesi ile bankanın rehin talep yazısı trafiğe elden götürülüyordu.
      Ruhsat çıkıp rehin şerhi işlenmeden banka ödeme yapmıyordu, şimdi öyle değil, hak mahrumiyeti
      sistemden anında koyuluyor, banka ödemeyi derhal yapıyor.Belki şöyle bir şey olabilir, mesela notere
      akşam saatlerinde gidilmiştir, EFT ertesi günü düşebilir, hesaplar aynı bankada ise havale olacağı için
      aynı gün düşer, bunun dışında sıkıntı olmaz. Yalnız, bankacı ile doğrudan siz muhatap olun, hatta sözlü değil
      yazışma ile haberleşin, e-posta ile filan

Yorum

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Yorum

İşleniyor...
        X