Ynt: BÜYÜK HAYALLER İLE ALDIĞIM 3.20İED 40.YIL PAKET ARACIMI SATTIM
Hayallerlemi almistin haha haha haha milletin hayali senin vazgectiklerinmis be kardo
Hayirli olsun zaten sana gitmediO araba,
sana yakisani alicaz insallah, 3 serisinide yarim saatte almisti Yusuf agabey millet, alip yanlamayi ogrendi sonra verdi 15 gunde iki kez servise gitti araba bu yeter aslinda satmak icin
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Hayırlısı olsun Yusuf Bey.
4 kasa daha sportif duruyor.Ama BMW markasından soğuttu ise sizi bilemem.Araçlar elektronik devreleri çoğaldıkça marka gözetmeksizin sorunlar ve maliyetler ciddi boyutta oluyor.Sıfır alırken bile hal böyle iken 3-5 yaşında bu arabaları almak gerçekten riskli olmaya başladı.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Hayırlısı olsun, tamamen ticari gayelerle yapılmış bir satış
2 haftadır bende aynı aracı kullanıyorum, çok şükür bir problem sıkıntı yok. Çok memnunum Basarsan kaçıyor da yakıyor da, basmazsan gayet ekonomik..
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Aracı aldıktan sonra ilk dikkat ettiğim kapılardan veya kapı fitillerinden ses gelecek mi diye tereddüt ettim ama gelmedi Taki 1000km kadar . Araç 1k olduktan sonra arka kapılardan gıcır gucur ses gelmeye başladı. Doğru servisin yolunu tuttum Gerekli ayarları yaptılar ses gitti. Yüksek hızlarda araba içeri çok rüzgar sesi alıyor 170km geçtikten sonra müzik açık olmazsa rahatsız ediyor. Bunlar harici Araç genel olarak memnun edici sorun yok ciddi anlamda dolu bir araç CC bile vardı Yakıt konusuna gelince normal kasmadan keyifli kullanmak istiyorsanız 10Lt altı yakması imkansız ama uzun yolda araç çok az yakıyor 5.4LT civarında
Aracı satmamdaki amaç tamamen ticari mantıklı bir iş karşılığı aracı verdim.
Yorum