Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu işe ne dersiniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu işe ne dersiniz

https://www.sahibinden.com/ilan/yede...17044755/detay
    Satıcı arkadaşla konuştum sadece jant ve kışlık lastikler için verdiği fiyat 2000 tl...Jant ve lastiklerden hiç anlamam...Kışlıkları sadece bir ay kullanmış...İnsigniası Perte çıktığı için satışa çıkarmış...Arabanın üstünde başka jantlar takılıyım vs..Fiyat normal mi sizce...Genel değerlendirme açısından bilgi sahibi arkadaşlar fikirlerinizi alabilir iyim...Şimdiden teşekkürler...

Ynt: Bu işe ne dersiniz

Bence iyi fiyat jantlar orjinal lastiklerde marka

Yorum

lastik yılına göre değerlendirilebilir. Bencefiyat, olması gerekenin birazcık üzerinde gibi.
      lastik, ölü ise yani km ve yıl olarak ömrünü doldurmuş ise boşa para demektir.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
        lastik yılına göre değerlendirilebilir. Bencefiyat, olması gerekenin birazcık üzerinde gibi.
        lastik, ölü ise yani km ve yıl olarak ömrünü doldurmuş ise boşa para demektir.
        Bir yorumla düşürdün fiyatı helal olsun

Yorum

Kışlık lastikler 2012 tarihliymiş...2015 kışında alınmış...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
            Kışlık lastikler 2012 tarihliymiş...2015 kışında alınmış...
            Bende uygun bulmuştum bir kere meğer tarihi eskiymiş vazgeçmiştim, o da sıfır fiyatına göre uygun almıştır.

Yorum

Sadece jantları almaya kalsam fiyat olarak ne kadara alınabilir...Satıcı arkadaş fiyat bilmiyorum abi sen rakam söyle dedi...Açıkçası ne diyeyim bende bilmiyorum...Lastikçi kışlık lastiklere 600 TL verdi dedi...

Yorum

İşleniyor...
              X