Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne Yapalım whatsapp

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ne Yapalım whatsapp

İlgili konuyu ne zaman fark edip msj. yazmaya kalksam konu kilitlendi yazamadim.
    Önceden ne güzel whatsapp grubumuz vardı. Rahat rahat konuşuyorduk. Arkadaşlar isterseniz grubu yeniden kuralım.
    Burdan yada pm den bana ulaşmanız yeterli
    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Ynt: Ne Yapalım whatsapp

İnsan dediğin ahlaklı olacak, bundan birkaç yıl önce feto ülkeyi ele geçirecek dediğimizde saygılı ol hocaefendiye dediler bu forumda. Onurlu vatansever Türk Subayları kumpasla içeri atıldı, bunu dile getirince camiyi bombalayacaklardı dendi bu forumda. O subayları içeri tıkıp general olanlar dün Türk halkına ateş açtı. Şimdi bize namus ahlak vatanseverlik taslamayın, kimse yemiyor.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hopppalaaa msj. üstüme almayım diyecem de başka msj. yazan yok.
      Hocam hangi kelimeden ne anlam çıkardında böyle bir cvp yazdın. Buradan başkalarına sektiriyorsan soyle bileyim. Yok direk bana yazdıysan ona gore cvp yazarım.

Yorum

Sana yazmadım arkadaşım, mesajı kilitlemişler. mecburen buraya yazdım. Ne istediler de vermedik demişlerdi maşşallah uçak, tank, top vermişler adamlar bunu kullanınca da ağlaşmaya başlamışlar. Edep biraz edep

Yorum

Ya işte bende bu sebebden konular kilitlenmesin rahat rahat içimizi dökelim eskisi gibi çatır çatır ..... ifade edelim diye yeniden grub kuralım demiştim. Fakat eski heyecan kalmamış galiba.

Yorum

Bu zihniyetle başedilmez arkadaşım, tartışılmaz da. Adamlar kendileri sebep oluyor arkasından da mağdur edebiyatı yapıyorlar. Mağduriyetleri hiç tükenmiyor.

Yorum

Onlarca fotoğraf var. Buradan yaymaya gerek yok herkes bilip görüyor. Hakikatten tartışmaya konuşmaya bile gerek görmüyorum.

Yakınen tanıdığım biri, aleni bir paylaşımıma istinaden verdiği cevap; '' türk unufarmayı giymiş teröris. '' oldu. Herşeye bir kılıf var.

Tamam, devletimizin yanındayız. Hükümet, demokratik yollarla değişmeli bu da olması gereken. Olmaması gerekenleri görmek de bu kadar da zor olmamalı Yada kabul edelim, doblo larla darbe nasıl engellenir bunu gördük. Kabul...

Fatih beye katılıyor, buranın tartışma platformu olmadığını söyleyerek başlıktan uzaklaşıyorum.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Benim de hoşuma gitmiyor bu tip konular artık çünkü havanda su dövüyoruz. Birbirimize düşüyoruz; israil kazanıyor, pkk kazanıyor, amerika kazanıyor, rusya kazanıyor. Bizim dışımızda herkes kazanıyor. Kimse kimseyi ikna edemez, inanmışlar/inanmışız bir kere. Amma bu işlerin buralara varmasına sebep kişilere inanıp, sahiplenip ondan sonra da buradan mağdur edebiyatı yapılmasını da gönlüm kabul etmiyor. Öyle görüntüler var ki bundan 10-15 yıl önce gördüğümüzde kanıksadığımız (ama bizim ülkemizde değil, ırakta, afganistanda, pakistanda) artık kendi ülkemizde de sık sık görür olduk. Bu ülkenin nereye gittiğini fark etmiyorsanız birşey demiyorum. Bugün Terörle Mücadelede görevli polis arkadaşımla buluşup konuştuk, dün gece asker kışladan çıkarsa ateş edin emri gelmiş. Ben nasıl kendi askerimize ateş ederim diyordu. O da izlemiş videolarını, polis dışında kurulmuş gizli silahlı teşkilat görüntülerini, devlet içinde devlet olur mu burası muz cumhuriyetine döndü, istifa etmeyi düşünüyorum, gider simit satarım daha iyi dedi. Şimdi silah sesleri başladı yeniden.

Yorum

İşleniyor...
                X