Ynt: Bir önceki mesajıma ektir... MİLLET VATANINA SAHİP ÇIKMIŞTIR...
Türksat çatışmayla kurtarıldı, polis özel harekat bombalandı ve şehitlerimiz var, ya herşeyi geçin Meclis bombalandı... Siz hala yok esir alamaz yok bilmem ne... Aklınızın seviyesine havale ediyorum... Ve tabiki sizi ve sevdiklerinizi sizin aklınıza değil Allah'a emanet ediyorum
Biz ne kadar gerçekleri söylesekte, siz taptığınız kişinin esiri olduğu müddetçe hiçbirşey değişmez. Siz at gözlüğünüzü takmaya devam edin.
Biz bazıları gibi kula tapmayız. Yaradınımıza taparız ve onun emrettiği şekilde yaşarız. Allah Islah etsin. At gözlüğünü elbet mevlam kim taktı ise gösterecek.
Orjinal yazı sahibi: firat12
Orjinal yazı sahibi: bilgecem
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
kilitlenen konuya baktım konuyu dün geceden beridir takip ediyorum..ciddi manada mantıken düşünürsek t.cumhuriyeti bugüne kdr çok darbe gördü az çok geçmişe dönüp bakıyoruz ve böylesini görmedi..40 milyon vatandaş bile dışarı çıksa askeri esir alamaz taşla su şişeleriyle..esas mevzuya gelelim mevzu asker köprüye darbe yapmış olup geliş gidiş kısıtlanmıştır başarılıda olunmuştur..
21. Yüzyılda yaşıyoruz ve darbe stratejisi bu kdr mı değişti gerçekten sağlıklı düşününce hepsinin birer oyun olduğunu anlıyoruz ve olan zavallı polise ve askere oluyor..trt binasını basıp aklınca yayın kesecek asker komple türksatın yayınını kesmeyi akıl edemiyomu..başlarda o kdr adamı almak varken kalkıp köprüyü alıyolar darbe anlayışı ve strateji bu kdr değiştiyse hükümet haklıdır..
21. Yüzyılda yaşıyoruz ve darbe stratejisi bu kdr mı değişti gerçekten sağlıklı düşününce hepsinin birer oyun olduğunu anlıyoruz ve olan zavallı polise ve askere oluyor..trt binasını basıp aklınca yayın kesecek asker komple türksatın yayınını kesmeyi akıl edemiyomu..başlarda o kdr adamı almak varken kalkıp köprüyü alıyolar darbe anlayışı ve strateji bu kdr değiştiyse hükümet haklıdır..
Biz bazıları gibi kula tapmayız. Yaradınımıza taparız ve onun emrettiği şekilde yaşarız. Allah Islah etsin. At gözlüğünü elbet mevlam kim taktı ise gösterecek.
Yorum