Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 Ile Yola Devam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Audi A4 Ile Yola Devam

Herkese merhaba,

Aralık ayında Leon aracımı satmıştım. Uzun bir araştırma sonucunda yeni aracımı almak nasip oldu.

2015 model yeni kasa Audi A4 2.0 Tdi 190 hp 400 nm tork Quattro modelini satın aldım.

Araç Sport donanıma sahip ve opsiyon olarak metalik scuba mavi, led far paketi, 18" jant mevcut.

Araç 2015 model olduğu için bayiden ekstra indirim aldım bu da aracı tercih etmemde ekstra vesile oldu.

İlk izlenim olarak quattro keyifli bir sistemmiş. Haldex olan versiyonu Opel Insignia'daki 4 çeker aslında ihtiyaç durumuna bağlı olarak devreye giriyor. Benim aracımda ki torsen quattro yani sürekli 4 çeker.

Tüketim olarak şuanda geneli klima açık, 3 kişi olarak ortalama 7.5 litre civarında tüketti ve 1000 km yeni oldu. Muhtemelen 6.5 - 7 litre arasında tüketimi seyir edecektir.

Aracın darbe emişleri ve yalıtımı memnun edici. 18" jantlara rağmen güzel darbe emiyor. 245/40/R18 ebat bulunuyor.

Şimdilik çok fazla seri kullanmadım ama arkadan itiş gibi 100 kmh üstünde koltuğa müthiş yaslamıyor ama oldukça dengeli hızlanıyor. Kalkışta ise sarmadığı için ilk 2 vites oldukça iyi ivmeleniyor.

Aracın verilerine baktığımda 0-100 kmh hızlanması 7.2 saniye, son hızı ise 235 kmh bu da gösterge de 245 kmh ları göreceği anlamına geliyor.

İlerleyen günlerde hızlanma videosu ve tanıtım videosu çekeceğim onlarıda konuya eklerim.

Son olarak donanımın içeriğini belirteyim.

3 donanım geliyor araç üzerinde basic, design ve sport

Basic temel donanım,

16" jant
    lastik basınc sensörü
    xenon plus far
    ısıtmalı katlanır yan aynalar elektrikli olarak
    çift bölge klima
    suni, deri
    ön ve arka park sensörü
    yağmur sensörü
    hız limitleyici(hız sabitleyici değil)
    yokuş kalkış desteği
    elektrikli açılır bagaj kapağı

Design donanımda ise,

ilave olarak;

Sunroof
    Suni deri kaplı orta konsol altları
    üç bölge klima
    17 jant geliyor

Sport donanımda;

Desgin'e ilave olarak;

Metalik renk ( Scuba mavi yine ücrete tabi maad )
    hafızalı yan aynalar
    Isıtmalı ön koltuklar
    Spor ön koltuklar (baldır destekli)
    Elektrikli hafızalı ön koltuklar
    Audi Phone Box (kablosuz şarj özelliği olan telefonlar araç içinde şarj olabiliyor)
    17" 5 kollu jant

Aracı tercih etme sebebime gelince 6 yıl kasa değiştirmeyecek olması ve 2 litre dizel 4 çeker olmasından kaynaklı.

İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler.

2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Ynt: Audi A4 Ile Yola Devam

Kardeşim,maşallah aracını canlıda gördüm çok güzel duruyor,quattro zaten emsalsiz,fiyatıda güzel Allah kaza bela vermesin,iyi günlerde kullan.
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      Kardeşim,maşallah aracını canlıda gördüm çok güzel duruyor,quattro zaten emsalsiz,fiyatıda güzel Allah kaza bela vermesin,iyi günlerde kullan.
      Teşekkür ederim abi, Senden de 2.0 tfsi quattro atılımı bekliyorum artık

Yorum

Güle güle kullanın çok güzel araç.
        Mahsuru yoksa fiyatı nedir?
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Hayirli olsun kardesim. Passat parasina guzel bi secim yaptin..kazasiz belasiz kullan insalalh
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Hayirli olsun kardesim. Passat parasina guzel bi secim yaptin..kazasiz belasiz kullan insalalh
            Saol abi iyi denk geldi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
              Hayırlısı bakıcaz artık önce senin arabayı bi 200le sagdan sola atmam lazım test amaçlı haha
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                Hayırlısı bakıcaz artık önce senin arabayı bi 200le sagdan sola atmam lazım test amaçlı haha
                Buluruz bir tane merdiven altı A4 kiralayan bir rent a car firması alırız boş senet imzalayıp abi ayıpsın Hem bir yere patlarsan aksiyon olur. Sonrasında işlemler nasıl devam ediyormuş hep merak etmişimdir

Yorum

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kazasız belasız kullanın.

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun. Muharrem sen misin Çok beğendiğim bir araç almışsın. A6 görünümlü A4 bence. Yolda ayırt etmek zor artık. Şansımanı S-tronick sanırım. İvmelenmesi normal önden çekişe göre çok daha iyi olduğunu hatırlıyorum. Motor şanzıman uyumu müthiş. Çok zevklisin, maşallah .
                    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Hayırlı olsun kardeşim.. rengi harika... hızlanma videosu izlemiştim instagram da.. güle güle kullan muhteşem bir araç..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Çok güzel araba da resimleri görmeden kabul etmiyoruz biz
                        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                          2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Hayırlı olsun güzel seçim yapmışsın. Rabbim güle güle binmeyi nasıp etsin inşallah. Resimleri bekliyoruz
                            2015 leon fr

Yorum

Hayırlı olsun kardeşim. Güzel günlerde kullan.
                              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                              X