Aracımı bugün garajdan çıkarırken kapıya sürttüm. Sağ ön çamurlukta 3 cm kadar bir eğilme boyayı pastacila ile kapattırdım. Tamponda ise; 5 cm uznunlugunda bi yırtılma oldu boyayı yine pastacila ile düzeltirdim. Uzaktan bakınca hiçbirşey belli olmuyor. Aracıda 2 parçada ufak bi hasar olduğu için kaskonun hasarsızlığını bozmak istemiyorum ne dersiniz ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracımı çaptım :S
Collapse
X
-
Ynt: Aracımı çaptım :S
Nazar değmiştir güzelim arabaya. Çok geçmiş olsun abi belli olmayan bir şeyse kaskoyu deldirme abi ama canın sıkılacaksa orijinalini yaptır. Tekrardan geçmiş olsun.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanNazar değmiştir güzelim arabaya. Çok geçmiş olsun abi belli olmayan bir şeyse kaskoyu deldirme abi ama canın sıkılacaksa orijinalini yaptır. Tekrardan geçmiş olsun.Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXGeçmiş olsun
Dediğiniz gibi halledebildiyseniz kaskoyu boşyere bozmayın ama içiniz rahat etmeyeceksede yaptırın gitsin
Evet bende sizin gibi düşünüyorum. Gördüğümde tabiki cnm sıkılıyor ama elbet geçecektir.Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Kasko indiriminin hesaplanması firmalar biraz farklı yapıyor.
Örneğin kaskonun indirimsiz tutarı 1000 TL sizin %60 kazasızlık indiriminiz varsa fiyatı 400 e inmiyor
dolayısıyla bence siz kazasızlık indiriminizin bir kısmı veya tamamı bozulursa ne kadar fiyat farklı olacak
sormanızı tavsiye ederim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MutluKasko indiriminin hesaplanması firmalar biraz farklı yapıyor.
Örneğin kaskonun indirimsiz tutarı 1000 TL sizin %60 kazasızlık indiriminiz varsa fiyatı 400 e inmiyor
dolayısıyla bence siz kazasızlık indiriminizin bir kısmı veya tamamı bozulursa ne kadar fiyat farklı olacak
sormanızı tavsiye ederim.Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aligunesOrjinal yazı sahibi: MutluKasko indiriminin hesaplanması firmalar biraz farklı yapıyor.
En iyisi yaptırmamak. çukurlar için mıknatısla falan çekiyrlar herhalde ama tam bilmiyorum. ben arabamı alırken
galeride doludan dolayı üzerinde çökükler oluşmuş insignia vardı. onu daha ucuza veriyorlardı. Arabadaki tüm çökükleri mıknatısla çektirttik demişlerdi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MutluOrjinal yazı sahibi: aligunesOrjinal yazı sahibi: MutluKasko indiriminin hesaplanması firmalar biraz farklı yapıyor.
En iyisi yaptırmamak. çukurlar için mıknatısla falan çekiyrlar herhalde ama tam bilmiyorum. ben arabamı alırken
galeride doludan dolayı üzerinde çökükler oluşmuş insignia vardı. onu daha ucuza veriyorlardı. Arabadaki tüm çökükleri mıknatısla çektirttik demişlerdi.
Anladım. Haklısınız ufacık birşey için bu kadar risk göze alınmaz. Bırakalım en iyisi böle kalsınBeyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aligunesOrjinal yazı sahibi: HasanNazar değmiştir güzelim arabaya. Çok geçmiş olsun abi belli olmayan bir şeyse kaskoyu deldirme abi ama canın sıkılacaksa orijinalini yaptır. Tekrardan geçmiş olsun.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Ali geçmiş olsun.. çok can sıkıcı bi durum ufak bi durum bende yaşadım biliyorum Allah daha beterinden esirgesin.. canın sağolsun..
nazarlık olsun üzme canını... tekrar geçmiş olsun..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum