Duyuru

Collapse
No announcement yet.

B Sınıfı Ne Almalı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• B Sınıfı Ne Almalı ?

Evet abilerim kardeşlerim.B sınıfı otomatik olması şartıyla ne önerirsiniz.Ben 1.4 90 hp color edition corsa,1.2 tsi 110 hp fabia,1.0 tsi ibiza,micra baktım.Geriye i20,clio ve fiesta kaldı bakmadığım.Ancak baktıklarım içinde en makul fabia geldi.Style donanım ve araçta gerekli tüm donanımlar var.Hızlanma,tüketim çok iyi.İbiza fabiaya benzer performansta ancak iç malzeme kalitesinden ve tasarımından kaybediyor.Sizin değerli görüşleriniz merak ediyorum.Ne dersiniz bu araçlar için.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Ynt: B Sınıfı Ne Almalı ?

içlerinde tasarım olarak en iyisi clio ama kalite sorunları var, yine de ben clio alırdım büyük ihtimalle. gt versiyonunu
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Aracı eşim kullanacak,tasarımdan ziyade konfor,donanım ön planda.Ama i20 olmasada fiesta ve clioya da mutlaka bakacağım.

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI

Yorum

Geçen yaz arkadaşın biri yaris aldı. Orta donanım ama ön göğüs renkli falan. 51000tl civari 1.33 otomatik. Ben de corsa taraftarıydım hatta önceki aracımız 1.2 essentia corsaydı ama ben de olsam yaris alırdım. Ozellikle otomatik için böyle düşünüyorum. Bir de corsanın tasarımı kasa degişimine rağmen sanki sadece makyaj gibi. Yaris daha albenili.

Yorum

Bmw 1.16 d m paket..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ekleme yapayım. i20 alan bi arkadaşıma baya bozulmuştum hyundai bu kadar etmez madem alacaktın polo alaydın dedim. Cam tavanlı ve zenon farlı. Ancak donanım konusunda hyundai 1 adım önde. Saglamlık ve tasarım olarak toyota, donanım fiyat dengesinde hyundai, sürüş güvenliğinde corsayı tercih ederim. Beklentiye göre karar vermek lazım. Sifır yerine temiz ikinci el daha mantıklı bence. Saygılar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
              Geçen yaz arkadaşın biri yaris aldı. Orta donanım ama ön göğüs renkli falan. 51000tl civari 1.33 otomatik. Ben de corsa taraftarıydım hatta önceki aracımız 1.2 essentia corsaydı ama ben de olsam yaris alırdım. Ozellikle otomatik için böyle düşünüyorum. Bir de corsanın tasarımı kasa degişimine rağmen sanki sadece makyaj gibi. Yaris daha albenili.
              Tek kavrama robotize şanzuman mı var acaba? Yakıt durumu nasıl? Fun special donanıma baktım şimdi ama aynı fiyattaki fabiaya göre çok zayıf kalıyor.

Orjinal yazı sahibi: insgna44
              Bmw 1.16 d m paket..
              Murat hocam kendime alsam direk yapıştırırım ama hem bütçe 56 57 civarı hem de ilk araba yaramaz bize.

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
                Ekleme yapayım. i20 alan bi arkadaşıma baya bozulmuştum hyundai bu kadar etmez madem alacaktın polo alaydın dedim. Cam tavanlı ve zenon farlı. Ancak donanım konusunda hyundai 1 adım önde. Saglamlık ve tasarım olarak toyota, donanım fiyat dengesinde hyundai, sürüş güvenliğinde corsayı tercih ederim. Beklentiye göre karar vermek lazım. Sifır yerine temiz ikinci el daha mantıklı bence. Saygılar.
                Araç şirket adına alınacağından sıfır olması şart.Algıda bana da corsa daha güvenli gibi geliyor ama euroncap sonuçlarına bakmak lazım.Hyundai direk yenik başlıyor bende.

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI

Yorum

Kore grubunun dizeli cok yakiyor. Corsa tip olarak cok ii degil. Bence F/P orani en yuksek aday yeni Fabia. 1.2 TSI da hem perf li hem de tuketimi cok cok iyi

Yorum

Ben eşime araç araştırırken Yarisi beğenmiştim. Fakat eşim tasarımını beğenmedi. Sonuçta Corsa aldık. Tabi 2. el.
                    İ20 yi hemen eleme derim. Genelde hep olumlu yorumlar duyuyorum İ20 için.
                    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Yeni İ20 benim de çok hoşuma gidiyor ama kullanmadım tabi ki.
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Yatis cvt şanzıman. Orta donanım ve ön göğüste kocaman ekran var. Ön park sensorü taktirdi. Yakıt ne kadar bilmiyorum. Ama uzun dönemde sorunsuzluk olarak da 1 adım öne çıkar bence.

Yorum

2 senedir Ibiza 1.4 85 hp manuel style donanımı kullanıyorum. Pek konforlu olduğunu söyleyemem. Donanım olarak b sınıfı için yeterli. Sıfırlarında led gündüz farları, multimedya ekranı geliyormuş. Fiyatına göre sundukları rakiplerine nazaran gayet iyi. 1.0 tsi dsgli alınırsa gidişi ve yakıtı da yüz güldürür. Şu an tekrardan alıyor olsam Ibiza yerine Corsa almazdım, Polo'yu tercih ederdim.
                          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                          X