Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve lastik yarıldı. goodyear sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ve lastik yarıldı. goodyear sorunu

Orjinal yazı sahibi: aSya
    Dün, bayiye kalan 3 lastiği iade ettim.
    Kabaca lastiği test ettiler tabi bir şey bulamadılar. Benden de her türlü bir lastik parası cıkacaktı. (500 TL ) Memnun olmadığım goodyear' ları bir kez daha kullanmamak adına
    İade ettim. +500 daha vererek prelli pzero 245 45 18 100y XL AO serisi lastiği aldım. Ellerinde Michelin pilot sport 4 de varmış. Fiyat farkı cok fazlaydı. GT radial ve kumho da var. Fakat teslim tarihi 2 hafta.
    Çıkma 245 lastikte bulamamışlardı. 2 hafta da stepne ile gezmek işkence

Prelli pzero yakıt ve ıslak zemin değerleri başarılı.
    Eriket değerleri;
    C yakıt, B ıslak zemin, 71 db

Goodyear Asymetric3 değerleri ''kağıt üzerinde '' daha başarılıydı. Görece bariz daha yumuşak hamurluydu.

120 Km eve dönüş yolunda birçok hızda ve şartta denedim. Açık ve net söyleyebilriim ki araç daha da düzgün gidiyor. viraj ve ani sollamalarda daha az yatıyor.
    Goodyearlar 68 db olmasına karşın Prelli bariz olarak yol sesini çok daha az kabine yansıtıyor. İlk izlenimlerim bunlar. Ayrıca ilk 6 ay sigorta olayı da hoşuma gitti. Nitekim bu maceraya saçma bir nedenden ötürü yarılan goodyearlar neticesinde kapıldım.

Prelliyi seçmemde, Fatih ve kadir' e teşekkür ederim.
    İyi geri almışlar abi lastiği.inşaallah bunlardan memnun kalırsın.
    2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

ali hocam geçmiş olsun.
      ben de bugün başıma gelen olayı burada paylaşıyım. farklı başlık açmaya gerek yok sanırım.

4 adet 245/45/18 michelin primacy 3 lastiklerimden birinin, geçtiğimiz hafta içi sibop kesilmesi sonucunda yanak kısmı gitti. olay sonucu tek lastik alma taraftarı olmadığım için iki adet michelin almakla 4 adet başka marka arasında gittim geldim. bugün michelin bayisine gittim. onlarda "diğer seçenek olarak roadstone var, iyidir güzeldir, 2 adet michelin alacağına 4 adet 2016 model lastik al" dediler ve aklımda sorularla aldım.

görüntüsü, sessizliği güzel geldi. ilk defa kullandığım bir lastik markası olduğu için hemen test ediyim diye düşünürek yolda 70-90 km/h aralığında manevralar yaptım, yapmaz olaydım. araçlarımızın manevra kabiliyetini sizlere anlatmama gerek yok. fakat bu lastiklerle kabiliyet mabiliyet hak getire. inanın kaza yaptırır nitelikte, ön taraf ayrı, arka taraf ayrı sallamaya başladı. tekrar bayiye gidip bu lastiklerin bana uygun olmadığını söyledim. şaşırdıklarını ilk defa böyle bir sorun olduğunu söylediler. hatta patronları hariç ustalar inanmadı bile.

sonuç olarak iki adet michelin alıp eski aracıma, eski manevralara kavuştum. ucuz etin yahnisi deyimini bir kez daha anlamış oldum.

roadstone görürseniz en azından bizim araçlarda uzak durun derim.
      2010 Insignia 1.6 T Edition Elegance Beyaz

Yorum

Hayırlı olsun,güle güle kullan...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
        X